To je to što me zanima!

Kate Beckinsale prekinula s 24 godine mlađim glazbenikom...

Za njihovu vezu saznalo se početkom godina, kada su ih paparazzi prvi put snimili skupa. Unatoč velikoj razlici u godinama, njihovi prijatelji tvrdili su kako par ima puno toga zajedničkog
Vidi originalni članak

Glumica Kate Beckinsale (47) navodno je prekinula s glazbenikom Goodyjem Graceom (23) nakon devet mjeseci veze. Prestala ga je pratiti na društvenim mrežama te je obrisala sve zajedničke fotografije, piše Daily Mail

Tijekom 'lockdowna' zbog pandemije korona virusa u proljeće Goody se uselio u Katein raskošnu volu, a još prije tri mjeseca su si javno izjavljivali ljubav putem društvenih mreža. No glazbenik se sada već vratio u Kanadu. 

Iako je Kate obrisala sve tragove njihova postojana na Instagramu, on nije učinio isto. O prekidu se još nisu oglasili.

Za njihovu vezu saznalo se početkom godina, kada su ih paparazzi prvi put snimili skupa. Unatoč velikoj razlici u godinama, njihovi prijatelji tvrdili su kako par ima puno toga zajedničkog.

GODINE NISU VAŽNE Kate Beckinsale ima novog, upola mlađeg dečka glazbenika

- On je zaista zreo i uživaju u zajedničkom vremenu i razgovorima. Ona obožava vrijeme provoditi s Goodyjem i voli ga zbog onoga što on i jest - govorili su njihovi prijatelji na početku veze. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sky linee 25.10.2020.

    To je ona koja mlado izgleda, prekrasna

  • 24.10.2020.

    Dosadilo joj se igrati :P

  • Cirenac 24.10.2020.

    Kate,nema više piletine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare