To je to što me zanima!

Kate Middleton donirala 18 cm kose za perike bolesnoj djeci

Vojvotkinja se sjetila donacije kose kod frizera, pa ju spakirali i poslali. Glasnogovornica udruge misli da će ovo potaknuti građane na isto
Vidi originalni članak

Divno je što podiže svjesnost o raku i posljedicama koje ostavlja na ljudima, rekla je Helen Creese, glasnogovornica Udruge mala princeza. Creese je istaknula kako su oduševljeni jer je Kate Middleton (36) odlučila donirati 18 centimetara svoje duge, predivne kose za izradu perika djeci oboljeloj od raka. 

IZBJEĆI ĆE GUŽVU Kate Middleton želi porod kod kuće: 'To će biti lijepo iskustvo'

 

Vojvotkinja od Cambridgea je iznenadila mnoge kada je prošle godine skratila uvijek dugačku kosu, a njezina prijateljica kaže kako se sjetila kod svog frizera Joeyja Wheelera da kosu daruju. Odlučili su ju poslati Udruzi mala princeza. 

PRINCA ZAVELA NA REVIJI Transformacija Kate Middleton: Od minice do 'strogih' haljina

- Potajno su ju poslali za perike namijenjene djeci koja prolaze kroz razne tretmane za izlječenje od raka - ispričala je Kateina prijateljica. Ipak, njezina lijepa gesta nije ostala tajna, a Creese kaže kako je dobro da je takva informacija izašla u javnost jer će potaknuti mnoge Britance da učine isto. 

- Lijepo je znati da je barem jedno dijete primilo periku koja se sastoji od vojvotkinjine kose. Predivno je što se toga sjetila, a i ima kosu za kojom svi žudimo - rekla je glasnogovornica. Udrugu mala princeza osnovali su 2006. supružnici Wendy i Simon Tarplee u čast svojoj kćeri Hannah koja je preminula od raka godinu dana ranije.

PRVE FOTKE Princeza Charlotte (2) krenula u vrtić: Pozira kao prava dama

Do sada su izradili više preko pet tisuća perika za bolesnu djecu, a za napraviti jednu vlasulju treba najmanje sedam donacija. 

Middleton nije jedina poznata osoba koja je podržala Udrugu mala princeza. Pjevač Harry Styles (23) odrezao je 2016. svoj repić i donirao ga. Objavio je to na društvenoj mreži i dobio brojne pohvale za svoju gestu. 

- Zahvalni smo na svakome i šaljemo male certifikate svojim donorima. No puno ljudi ne popuni papirologiju jer žele takve stvari činiti anonimno te ne traže nikakvu zahvalu - zaključila je Creese. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • netko_treci_1 29.01.2018.

    Prekrasna zena, simpaticna, ali otmjena, normalna

Komentiraj...
Vidi sve komentare