Obavijesti

Show

Komentari 62

Transformacija Kate Middleton: Od minice do 'strogih' haljina

Transformacija Kate Middleton: Od minice do 'strogih' haljina
5

Vojvotkinja od Cambridgea, supruga princa Williama, koji je drugi po redu u nasljeđivanju britanskog kraljevskog prijestolja, danas nazivaju modnom ikonom, no nije uvijek bilo tako

VIDEO

Kate Middleton danas je proslavila 36. rođendan u krugu bliskih prijatelja i obitelji u Kensingtonskoj palači. Vojvotkinja od Cambridgea u travnju će roditi treće dijete. Iako je trudna, supruga princa Williama (35) i dalje obnaša službene dužnosti, koje će nastaviti već sutra. 

- Kate slavi uz osmero najbližih ljudi i ne pije alkohol. Osim toga, jako pazi i na prehranu - kazao je izvor blizak kraljevskom paru. Na privatnom rođendanskom slavlju su i Kateina sestra Pippa (34) i njen suprug James Matthews (42) koji žive u susjedstvu.

Duchess of Cambridge expecting third child

Kate je rođena u Readingu u imućnoj građanskoj obitelji. Kako joj je otac bio menadžer za British Airways, od malena je često putovala i selila se, a u jednom razdoblju s obitelji je živjela i u Jordanu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije no što je upisala studij na sveučilištu St. Andrew u Škotskoj, gdje je upoznala princa Williama, odlučila je godinu dana pauzirati te je putovala svijetom, a najviše je boravila u Čileu i Italiji. 

Royal visit to India and Bhutan - Day 2 Duke and Duchess of Cambridge 1st wedding anniversary
16
| Foto: Press Association/Pixsell/nordphoto / Alterphoto /Borja B.Hojas

Vojvotkinja je s vremenom postala ikonom stila zahvaljujući pažljivom odabiru stručnjaka i suradnika koji ju odijevaju u jednostavne i elegantne kombinacije pristupačnih brendova. Otkad je počela obnašati dužnosti kao članica kraljevske obitelji, nerijetko se dogodi da se ono što je odjenula, 'plane' iz svih trgovina u roku nekoliko dana. 

No iako je danas poznata po elegantnim i jednostavnim kompletićima i modrim haljinama, Kate nije uvijek njegovala takav stil. 

Kate dress

Williama je navodno osvojila kada je ju prvi put ugledao 2002. na humanitarnoj reviji na kojoj je bila odjevena u potpuno prozirnu haljinu. Haljina je godinama kasnije prodana na aukciji za 105 tisuća dolara. 

146173988

Kada je već bila poznata kao Williamova djevojka, Kate je 2004. pozirala u kratkoj suknji i košulji te dugim čizmama ispred Palače Blenheim. 

Kate Middleton At Van Cutsem Wedding

Godinu dana kasnije, Kate je i dalje pokazivala vitke noge u suknji s crnom i bijelom čipkom. 

File Pictures Of Kate Middleton And Prince William

Middleton je 2008. viđena ispred noćnog kluba s prijateljicom. 

Day-Glo Midnight Roller Disco - London

Iste godine, Britanci su je oduševljeno hvalili jer se nije libila odjenuti kao 'disco kraljica' na humanitarnom tulumu. Kate je tada odjenula ultra kratke hlačice i blještavi zeleni top, a na sve je 'nabacila' ružičastu torbicu.

Royal engagement

Princ William i Kate Middleton 2010. su službeno objavili zaruke, a vojvotkinja je za tu prigodu odabrala haljinu modne marke Issa u kraljevsko plavoj boji koju je od tada često nosila. 

The Royal Wedding

Vjenčanicu joj je 2011. dizajnirao Alexander McQueen. 

Duke and Duchess of Cambridge attend Imperial War Museum reception

Kate je od vjenčanja vidno smršavjela, a stil je prilagodila te je sve češće odijevala jednostavne kompletiće, zbog čega su je tada kritizirali da izgleda starije no što je. 

The Sun Military Awards 2011

No ipak, znala je iznenaditi u kreacijama koje podsjećaju na toalete za crvene tepihe. Na dodjelama nagrada za vojne službenike 2011. Middleton je odjenula elegantnu crnu, baršunastu haljinu. 

PBI: Willam and Kate in St Marys

Vojvotkinja je 2015. izlazeći iz bolnice sa suprugom i novorođenom princezom Charlotte (2), nosila haljinu dizajnerice Jenny Packham, čiju je haljinu nosila i kada je svijet upoznala sa sinom, princom Georgeom (4). Dizajnericu je tako vinula u zvijezde, a njene su kreacije počele nositi i svjetske 'face' poput Adele, Taylor Swift, Kate Hudson i mnoge druge.

2016 Royal Tour - Day 2 - Vancouver

'Bizovačka nošnja nikada nije imala ovaku dobru reklamu', tvrdili su Bizovčani 2016., nakon što se Kate, tijekom službenog posjeta Kanadi, pojavila u haljini sa šlinganim motivima cvijeta bazge, starije više od 200 godina. Uzorak bizovačke nošnje od onog sa skupocjene haljine razlikuje se, po Bizovčanima, samo po boji. Bizovački motiv je plav, a onaj na Kateinoj haljini Alexandera McQueena je crven.

Royal Variety Performance 2017

 Vojvotkinja je u studenom prošle godine stigla na Royal Variety Performance u nebesko plavoj haljini optočenoj dijamantima. Tijekom večeri, ona i William družili su se sa brojnim izvođačima. Tada je bila u četvertom mjesecu trudnoće. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'