Obavijesti

Show

Komentari 28

Princeza Charlotte (2) krenula u vrtić: Pozira kao prava dama

Princeza Charlotte (2) krenula u vrtić: Pozira kao prava dama
19

Vrtić Willcocks, u koji ide kći vojvotkinje Kate i princa Williama, plaća se 168.000 kuna, a tamo će provoditi tri sata. Princeza Charlotte će učiti izrađivati posuđe od gline, a imat će i satove poezije

VIDEO

Vojvotkinja Kate Middleton (36) poželjela je sreću kćeri, princezi Charlotte (2) i fotografirala ju prije prvog odlaska u vrtić Willcocks koji se nalazi nedaleko od palače Kensington. 

- Naša djevojčica je jedva dočekala upoznati nove prijatelje. Ponosni smo na nju jer je već dosta samostalna za svoju dob - rekla je Middleton. Našalila se kako joj je brat, princ George (4) dao korisne 'vrtićke' savjete. 

Princess Charlotte attends nursey

Vojvotkinja od Cambridgea se amaterski bavi fotografiranjem, a 2015. je prekinula tradiciju kraljevske obitelji kada je napravila prve službene fotografije tek rođene kćeri. Doživotna je članica 'Kraljevskog fotografskog društva' koje je prepoznalo njezin talent i entuzijazam, a diplomirala je i povijest umjetnosti. 

Princess Charlotte attends nursey

Middleton je fotografirala Charlotte na stepenicama Kensingtonske palače, a njezina kćer je pozirala sa smiješkom u crvenom kaputu. Vrtić Willcocks, u koji ide princeza, plaća se 168.000 kuna, a tamo će provoditi puno vrijeme od tri sata.

Šuška se kako će princeza uvijek ići popodne jer je raspored 'blaži', a pruža aktivnosti koje uključuju umjetnost i glazbu. Charlotte će učiti izrađivati posuđe od gline, a imat će i satove poezije. Njezin otac, princ William (35) ponosan je što je njegova kći, kako tvrdi, pokazala zanimaciju za glazbu. 

Duchess of Cambridge expecting third child

Vrtić preporučuje roditeljima da dijete donese igračku ili fotografiju te kući donese sliku svoje odgajateljice. Također, savjetuju da dok dijete gradi prisnost s učiteljicom, roditelji ostanu u blizini prvih nekoliko dana kako bi se mogli vratiti ako će biti potrebe. 

Sretne vijesti: Kate Middleton i princ William čekaju treću bebu
Sretne vijesti: Kate Middleton i princ William čekaju treću bebu

- Djeca će provoditi zabavno vrijeme s puno igre te će učiti, pisati i razumijevati jednostavne brojeve s minimalno pritiska - istaknuli su u Willcocku. 

Duchess of Cambridge expecting third child

Princ George je išao u vrtić Westacre u siječnju 2016. jer je tada obitelj živjela u ladanjskoj kući Anmer Hall u Norfolku. 

Vojvotkinja od Cambridgea danas slavi 36. rođendan no nije htjela otkriti kako će ga proslaviti. Budući da je u šestom mjesecu trudnoće, to joj je posljednja prilika za zabavu prije strogog čuvanja trudnoće. Prošli rođendan proslavila je s ukućanima, sestrom te prijateljicom i kumom Sophie Carter. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin