To je to što me zanima!

'Kate Middleton nema mišljenje ni o čemu, k'o lutka je u izlogu'

Britanska komičarka i radijska voditeljica tvrdi da Kate Middleton ni do čega ne drži. Kaže da pjevačica Cheryl Cole za razliku od nje, uvijek kaže sve što misli
Vidi originalni članak

Sandi Toksvig (54) usporedila je vojvotkinju od Cambridgea sa ženskim likovima iz romana britanske književnice Jane Austin, koje u 19. stoljeću nisu izražavale svoja mišljenja zbog tadašnjih stavova prema ženama, piše Daily Mail. Bile su poznate uglavnom prema identitetu svojih muževa.  Britanska komičarka i radijska voditeljica tvrdi da Kate Middleton (31) nema mišljenje ni o čemu. 

- Divimo se ženama koje imaju djecu i pronašle su se u braku, ali mislim da bi žene trebale biti i više od toga. Ja se ne mogu sjetiti nijednog mišljenja do kojeg ona drži - izjavila je Sandi te usporedila Kate s pjevačicom Cheryl Cole (29). 

- Ona je jedna od rijetkih poznatih ljudi koja će uvijek reći ono što misli - izjavila je Sandi čiji se komentari o Kate Middleton podudaraju s onima engleske spisateljice Hilary Mary Mantel. Ona je suprugu princa Williama (30) opisala kao lutku u izlogu s plastičnim osmijehom. Nazvala ju je čak i princezom-strojem. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • enona 05.01.2016.

    Kate je završila najbolje privatne škole za čije pohađanje su njezini roditelji morali istresli hrpu love, također je završila jedan od najboljih univerziteta u Velikoj Britaniji za koji su joj roditelji opet keširali hrpu love. I očito je mogla birati i studurati ono što voli. I što je poslje napravila s tim? Umjesto da radi posao koji voli i za koji se školovala, ona je 9 godina sjedila u stanu u Chelsiju, u Londonu, koji košta milijune, a koji su joj opet kupili roditelji, išla u šoping i dosađivala se dok je čekala da William bude slobodan i sjeti se doci. Jer on nije sjedio na guzici 9 godina vec ih je iskoristio da zavrsi Sandhurst, Royal Military Academy, a zatim se dodatno školovao za pilota helikoptera i sada radi posao koji voli, vozi helikopter hitne medicinske službe, kao što je prije toga nekoliko godina vozio helikopter za spašavanja na moru u Walesu. A šta je ona radila za to vrijeme? Ako niste znali oni su počeli živjeti zajedno prije nego su se oženili. Ona je sjedila doma u kući na Angleseyu, otok uz obalu Walesa, i čekala Williama da dodje doma nakon šihte od dva, tri dana. I zašto je ta žena išla na fakultet, pohađala najbolje privatne škole čime su joj se automatski otvorila sva vrata u njezinoj struci, a i van struke, jer za razliku od Hrvatske gdje kad zavrsiš fakultet i to ne znači ništa, u Engleskoj samim tim što si dobio dobro obrazovanje i završio dobre škole daje ti automatski priliku da u svojoj struci počneš i raditi i da za to budeš adekvatno plaćen. Ako imaš i trunčicu ambicije ili volje možeš barem raditi na pola radnog vremena i stvarati nešto za sebe. A kad je ona počela raditi i gdje? Kad je stigao prigovor iz kraljevske palače da je završila školovanje, a već 4 godine nije makla prstom da nešto radi, tek tada se zaposlila kao

  • jožina 12.03.2013.

    a meni je izgledala proračunata prije braka, a vidi stvarno.... bez okusa i bez mirisa je.

  • veron 12.03.2013.

    i bolje joj je da šuti,princeza Diana je bila aktivna i vidi kako je završila..Ova iako je trudna i dalje je kost i koža :( valjda će se roditi zdravo dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare