To je to što me zanima!

Kate za rođendan na dar kuća vrijedna oko 40 milijuna kuna

Zbog trudnoće s kojom se dosta teško nosi Kate je rođendan proslavila mirno, u društvu muža i obitelji. I dalje je pod budnim okom liječnika kako bi sve bilo u redu
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Cambridgea u srijedu je proslavila 31. rođendan. Prošla je godina za Kate bila burna. Sa suprugom Williamom (30) proputovala je kuglu zemaljsku u sklopu velike turneje, šokirala je javnost fotografijama u toplesu, a potkraj godine obitelj, ali i cijelu Veliku Britaniju i svijet razveselila je viješću da čeka dijete. Zbog trudnoće s kojom se dosta teško nosi, Kate je rođendan proslavila mirno, u društvu supruga i obitelji. Iako izvori bliski dvoru kažu da skromna Kate nije imala posebnih želja za rođendan, njezin ju je suprug ipak odlučio iznenaditi. Darežljivi princ William, šuška se, kupio joj je kuću u koju će se povući kada požele pobjeći od svega.

Još se ne zna gdje se ta oaza nalazi, a britanski mediji otkrili su da je posljednjih dana William razgledao kuće u Hampshireu i Buckinghamshireu. Kuće u tom dijelu Ujedinjenog Kraljevstva stoje i do četrdesetak milijuna kuna.

Kate je u 12. tjednu trudnoće i teške mučnine od kojih pati napokon podnosi malo lakše. I dalje je pod budnim okom liječnika koji prate da s britanskim nasljednikom ili nasljednicom i Kate sve bude u redu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • EXCEL SHU_KU 10.01.2013.

    "skromna Kate nije imala posebnih zelja"...BALONEY!...ima sve sto hoce kadgod hoce...NJOJ JE SVAKI DAN RODJENDAN!

  • Lena07 10.01.2013.

    A ja ću dobit k u usta i opet super.

  • Lena_25 10.01.2013.

    oho,ziva je,dugo niste pisali o njoj (samo par dana) vec sam se zabrinula za nju..ah,to je jedna kecerina u nizu,nista novo ,hhh..

Komentiraj...
Vidi sve komentare