To je to što me zanima!

Katie Holmes otkrila trbuščić, fanovi uvjereni: 'Opet je trudna'

Na Tribeca Film Festivalu u New Yorku Katie se pojavila sa svojim novim dečkom Bobbyjem. Obukla je dugu bijelu rupičastu haljinu ispod koje se nadzirao maleni trbuščić, a krenule su i glasine da je trudna
Vidi originalni članak

Glumica Katie Holmes (43) pojavila se drugi put u javnosti sa svojim novim dečkom Bobbyjem Wootenom III (33) na premijeri filma 'Alone/Together' na Tribeca Film Festivalu u New Yorku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za ovu prigodu Katie se odlučila za dugu bijelu rupičastu haljinu bez rukava uz koju je imala masivnu zlatnu ogrlicu, male naušnice i tanku narukvicu. Izgledala je besprijekorno, ali mnogi su primijetili njezin maleni okrugli trbuščić pa su ubrzo nakon toga na društvenim mrežama krenule glasine da je trudna. 

- Trudna je, sigurno. Bitno da se riješila Cruisea - komentirali su obožavatelji glumice. 

Par se za sada nije oglasio po pitanju trudnoće, a prošlog mjeseca zajedno su se pojavili na crvenom tepihu The Moth Balla.

Inače, Bobby Wooten III, kako piše People, hvaljeni je basist i glazbenik rodom iz Chicaga, a surađivao je između ostalog i s Jennifer LopezMacom Millerom i Jennifer Hudson.

'NAJLJEPŠA MAMA' Franka Batelić istaknula trbuh pa priznala: 'Strukić nestaje...'

Katie i Bobby upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a svoju vezu su otkrili u travnju kad su se tijekom šetnje po Central Parku u New Yorku ljubili dok su se držali za ruke. 

Podsjetimo, Holmes je prije bila u braku s Tomom Cruiseom (59), s kojim ima kćer Suri (16). Glumicu su kasnije nekoliko godina povezivali s Jamiejem Foxxom (54), prije nego što su se rastali 2019. godine.

Nedavno je prekinula vezu s Emiliom Vitolom (34) koja započela početkom rujna 2020., kada su uočeni na spoju u njegovom obiteljskom restoranu u New Yorku.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Cicinakitu5 16.06.2022.

    Bobby wooten III. covjek bi rekao neka nobel dinastija, a prvi dosao brodom iz afrike... u potpalublju...

  • covidd 16.06.2022.

    Mala je dalaa🙃🙃

  • Bandiljero 16.06.2022.

    Dobro da je se Tom riješio. Mala je dosadna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare