To je to što me zanima!

Katie Holmes u zagrljaju novog dečka: Ljubili se u šetnji gradom

U jednom trenutku tijekom šetnje gradom, Holmes i Wooten susreli su se s njezinom majkom Kathy Holmes koja je viđena kako grli Wootena, a zatim su produžili dalje do muzeja
Vidi originalni članak

Glumica Katie Holmes (43) viđena je prošli tjedan kako se ljubi i drži za ruke s glazbenikom Bobbyjem Wootenom III u New Yorku. Holmes i Wooten su nasmijani hodali ruku pod ruku, svaki je držao piće i bili su ležerno odjeveni za izlazak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U jednom trenutku tijekom izlaska, Holmes i Wooten susreli su se s njezinom majkom Kathy Holmes koja je viđena kako grli Wootena. Par je zatim produžio podzemnom željeznicom i posjetio Guggenheim muzej i Central Park.

Inače, Bobby Wooten III, kako piše People, hvaljeni je basist i glazbenik rodom iz Chicaga, a surađivao je između ostalog i s Jennifer Lopez, Macom Millerom i Jennifer Hudson.

Holmes je prije bila u braku s Tomom Cruiseom (59), s kojim ima kćer Suri (16). Glumicu su kasnije nekoliko godina povezivali s Jamiejem Foxxom (54), prije nego što su se rastali 2019. godine.

OSTALI SU U DOBRIM ODNOSIMA Madonna prekinula s 35 godina mlađim dečkom: 'Dogodilo se puno stvari između njih...'

Nedavno je prekinula vezu s Emiliom Vitolom (34) koja započela početkom rujna 2020., kada su uočeni na spoju u njegovom obiteljskom restoranu u New Yorku.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap* 02.05.2022.

    Nek.se vole

Komentiraj...
Vidi sve komentare