To je to što me zanima!

Katie Price radi na bebi s novim dečkom, planiraju i vjenčanje...

Osim što priželjkuju bebu, Katie i Carl imaju u planu i vjenčanje. I njezin odabranik silno se veseli prinovi koju planiraju, jer bi njemu to bilo prvo dijete, koje želi upravo s Katie
Vidi originalni članak

Britanska starleta Katie Price (42) prestala je koristiti kontracepciju kako bi dobila šesto dijete, piše Mirror. S troje bivših partnera od ranije ima petero djece, a sada želi još jedno s trenutačnim dečkom Carlom Woodsom (31). 

POGLEDAJTE VIDEO: Kći starlete Katie Price

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želimo bebu i ne pazimo. Ako nam neće uspjeti sada, pokušat ćemo sljedeći mjesec - rekla je svojim pratiteljima na YouTube kanalu.

Osim što priželjkuju bebu, Katie i Carl imaju u planu i vjenčanje. I njezin odabranik silno se veseli prinovi koju planiraju, jer bi njemu to bilo prvo dijete, koje želi upravo s Katie.

Starleta je svojim pratiteljima poručila kako će im odmah priopćiti sretnu vijest ukoliko se uskoro ispostavi da je trudna.

PALA NA REALITY ZVIJEZDU Starleta se triput udavala i nije joj dosta: 'Carl je onaj pravi'

- Ono što me živcira je činjenica kada kažem da moram nešto otkriti, da ljudi pretpostavljaju da sam trudna. Svi misle da sam već sada trudna, ali nisam. Znat ćete na vrijeme - poručila je Katie. 

Inače, Katie i Carl su u vezi od lipnja i nedavno se nagađalo zbog njezinog novog, blještavog prstena da su se zaručili. To ne bi bilo ništa čudno za starletu, koja je poznata po svojim plastičnim operacijama, ali i brzinskim brakovima i zarukama nakon kratkog razdoblja veze. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI: 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Munchmallow08 23.10.2020.

    Nemoj majke ti , pusti se ti djece vise ...

  • jamesbond7777 22.10.2020.

    Radi vjerojatno na tebi?? A rezultat bi trebala bit beba🙄🙄🙄😎

  • bosanac 22.10.2020.

    Oboje su bili kod istog stomtologa, imaju iste krunice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare