To je to što me zanima!

Katy Perry i John ipak se vole: Da, tako izgledamo i kod kuće

Katy Perry i John Mayer u turbulentnoj vezi su od ljeta 2012. godine. Zadnji put prekinuli su u svibnju ove godine, a sada su skupa snimili duet i objavili da se vole
Vidi originalni članak

Nekoliko dana nakon što se Kim Kardashian (32) pojavila u spotu za pjesmu 'Bound' svog zaručnika Kanye Westa (36), na sličnu suradnju odlučio se još jedan celebrity par. 

Riječ je o Katy Perry (29) i o Johnu Mayeru (36) koji su zajedno pozirali za cover njihovog zajedničkog singla 'Who You Love'. 

- Jako sam sretan što s vama mogu podijeliti jednu od fotografija za naš singl - napisao je Mayer pored fotografije koju je objavio na Tumblru te dodao. 

'Ponosan sam na ovu pjesmu, na ovu djevojku'

- Da, ovako većinu vremena izgledamo i kod kuće - našalio se glazbenik. Fotografije je podijelio i  s obožavateljima na Instagramu. 

- Ponosan sam na ovu pjesmu, na ovo umjetničko djelo, na ovu djevojku - napisao je Mayer. Riječ je o pjesmi s njegovog zadnjeg albuma 'Paradise Valley'.

Katy i John u turbulentnoj vezi su od ljeta 2012. godine. Zadnji put vezu su prekinuli u svibnju ove godine, a čini se da su na ovaj način htjeli i službeno objaviti da se opet vole. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kung fu panda 03.12.2013.

    baš krasno samo zašto su im oči tako čudne na drugoj fotki

  • 03.12.2013.

    prva slika je prekrasna

  • WOMANIZER 03.12.2013.

    pa nek se vole, sretno! :) rekla bi katy ♫ I will love you unconditionally ♫

Komentiraj...
Vidi sve komentare