To je to što me zanima!

Katy Perry na crvenom tepihu srela bivšu ženu svog zaručnika, njezina reakcija nasmijala sve

Manekenka Miranda Kerr u braku s Orlandom Bloomom bila je od 2010. do 2013., a samo tri godine kasnije on je upoznao popularnu pjevačicu. Sada su njih dvoje zaručeni, a svi su ostali u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Pjevačica Katy Perry (38) prisustvovala je 'G'Day USA Arts' gali u Los Angelesu, gdje je srela bivšu suprugu svog zaručnika, Mirandu Kerr (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Katy je trenutačno zaručena za Orlanda Blooma (46), a zajedno su od 2016. Iako su nekoliko puta prekidali, od 2018. godine njihova je veza postala ozbiljna te su se 2019. godine zaručili. U kolovozu 2020. dobili su prvo zajedničko dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Daisy Dove (2). Orlando je prije Katy bio u braku s manekenkom Mirandom od 2010. do 2013. godine, a imaju sina Flynna (11). 

DEŠAVA SE... Katy Perry odbila je suradnju s Billie Eilish i požalila: 'Pjesma je bila dosadna, pogriješila sam...'

Katy i Miranda bile su oduševljene kada su se srele na crvenom tepihu, a zajedno su i pozirale na fotografijama. Osmijeh nisu skidale sa lica.

Galu na kojoj su naletjele jedna na drugu, organizirali su iz udruženja američkih Australaca, a tijekom večeri se odavala počast Australcima koji su doprinijeli američkom showbusinessu. Kerr je bila jedna od onih koji su dobili priznanje, a nagradu joj je uručila upravo Katy Perry.

Iako su bile s istim muškarcem, pjevačica i manekenka u odličnim su odnosima, a o njihovom prijateljstvu pričala je manekenka 2020. godine u 'The Drew Barrymore Show'. 

- Kad je riječ o posebnim prilikama u kojima moramo biti zajedno, radimo kompromise kako bismo pronašli ono što je najbolje za cijelu obitelj. Uvijek razmišljamo što je najbolje za Flynna, a to je ono što je najvažnije - ispričala je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • statebriga13 02.02.2023.

    e i? sta ne mogu bit u dobrim odnosima? a jedna drugoj odgajaju dicu??? to je vijest??

Komentiraj...
Vidi sve komentare