To je to što me zanima!

Katy Perry odbila je suradnju s Billie Eilish i požalila: 'Pjesma je bila dosadna, pogriješila sam...'

Američka pjevačica otkriva da je imala priliku surađivati na projektu s tada gotovo nepoznatom kolegicom koja je postigla veliki uspjeh na sceni, no propustila je priliku
Vidi originalni članak

Pjevačica Katy Perry (38) otkrila je kako joj je jako žao što je propustila priliku raditi s Billie Eilish (21). Mogla je biti dio hita 'Ocean Eyes', no smatrala je da je ta Billieina pjesma dosadna, stoga je odbila ponudu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Perry je dobila priliku raditi s Billie dok ona još nije bila poznata.

- Nakon što sam čula pjesmu, zaključila sam da je dosadna, no na koncu sam shvatila da je to bila velika pogreška - komentirala je Katy, piše Page Six.

bivša pjevačica Bila je zvijezda 90-ih, njezine su hitove znali svi, a u prošloj je godini postala beskućnica

Iako je Katy smatrala da je pjesma nezanimljiva, činjenica da je na koncu 'Ocean eyes' postala hit Billie Eilish. Ona je zahvaljujući tome postala svjetska zvijezda. Nakon toga je osvojila 7 Grammyja, Zlatni globus i Oscara za najbolju originalnu pjesmu za James Bond film 'No Time To Die'.

No, među njima nema 'zle krvi', cure nisu posvađane.

Dapače, Katy i Billie su prijateljice te se dobro slažu. Obje imaju prepoznatljiv stil glazbe i odijevanja te se brinu o imidžu. Imalo bi smisla da su napravile suradnju, no ovime je Billie sama stigla na vrh te osvojila niz nagrada kojima je ušla na sam vrh scene.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Medo1314 29.01.2023.

    Ne slušam i ne gledam nijednu.. ali sasvim je jasno što stoji iza tih ružnih kostima i ostalog.. sa i bez teoretičara. Dotična osoba za koju i vrabci na grani znaju im je mentor kao i svim sličnim instantušama koje žele biti popularne na ovom svijetu. 👽👻

  • 29.01.2023.

    Hm da se mi uhvatimo horoskopa i teorija zavjera. Katy je stalno bila na tapeti takvima. A teoreticara ima i vjernika. U njenoj muzici su neki samog sotonu uocili 😁. Govorili su da joj je muzika vrazja. E pa mene zanima sto ti lovci na vraga sada vide u glazbi ove mlađe pjevacice . Jer ne cuju se. Pa ako im je muzika od katy izgledala kao iz samog ognjenog pakla ova od billie im mora biti sam koncentrat vrazji 😁. Sta kazu kad vide njene mile spotove. Onaj u kojem je billie crni andjeo crn ko katran. Bas slatki video spot. Jedan od boljih u toj domeni  okultnog izricaja. Meni je sve to samo zabava, i muzika ali mozda se ja varam. Ima li koji strucnjak poslan od samoga boga,  pa da mi objasni da cu zavrsiti u paklu budem li slusao katy i billie.  

Komentiraj...
Vidi sve komentare