To je to što me zanima!

Katy Perry smjenila Taylor Swift na vrhu liste zarade

Došlo je do smjene na vrhu liste zarade koji je do sada držala Taylor Swift. Naime, prema novoj Forbesovoj listi, Katy Perry je zaradila 135, a Taylor ‘samo’ 80 milijuna dolara
Vidi originalni članak

Forbes je na vrh liste glazbenica koje su najviše zaradile ove godine postavio Katy Perry , što znači da je došlo do smjene na vrhu koji je do sada neprikosnoveno držala Taylor Swift. Naime, prema novoj Forbesovoj listi, Katy Perry je zaradila 135, a Taylor ‘samo’ 80 milijuna dolara .

Znači 904, u odnosu na 536 milijuna kuna. Inače, dvije pjevačice nisu u zadnje vrijeme u najboljim odnosima jer je Katy navodno ukrala Taylor jednu plesačicu iz ekipe . Navodno je baš taj incident inspirirao Taylor da napiše veliki hit, ‘Bad Blood’.

Na trećem mjestu Forbesove liste pjevačica s najvećom zaradom su dvije članice grupe Fleetwood Mac. Slijede Lady Gaga, Beyonce, Britney Spears, Jennifer Lopez, Miranda Lambert i mnoge druge. Pjevačica čiju najpoznatiju pjesmu samo što nismo počeli pjevati, Mariah Carey, na devetom je mjestu s 27 milijuna dolara, ili 181 milijun kuna zarađenih u ovoj godini.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cucopljuco69 05.11.2015.

    obje guske

  • WOMANIZER 05.11.2015.

    druge godine madonna vlada listom lol. super za Britney, samo sa svojom vegas rezidencijom je na 6. mjestu.

  • Pametna ovca 05.11.2015.

    Blago njoj,idemo dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare