To je to što me zanima!

Kćer bivšeg bubnjara Dugmeta Vukašinovića pronašli su mrtvu

Maju Avdibegović pronašla je prijateljica. Pozvala je Hitnu, ali nije joj bilo spasa. Sumnja se na predoziranje lijekovima ili narkoticima. Maja je bila u narušenim odnosima s ocem Milićem Vukašinovićem...
Vidi originalni članak

Maja Avdibegović (35), kći bivšeg bubnjara Indexa i Bijelog dugmeta 70-ih, Milića Vukašinovića (68), predozirala se sinoć iza ponoći u sarajevskom naselju Jezero, javlja Dnevni Avaz. Pronašla ju je prijateljica koja je pozvala hitnu pomoć, ali Maji nije bilo spasa.

POTRESNA ISPOVIJEST Kći bubnjara Indexa i Dugmeta: 'Otac me pijan bacao na pod...'

Prema preliminarnim rezultatima istrage i nakon vanjskog pregleda tijela, utvrđeno je da je uzrok smrti, najvjerojatnije, predoziranje narkoticima ili lijekovima. 

Maja si je i početkom lipnja pokušala oduzeli život. Ubrzo nakon toga progovorila je o cijeloj priči te optužila oca za svoje probleme. Nakon toga o cijeloj priči oglasio se i Vukašinović. On je tvrdio da mu se kći osvećuje optužbama da ju je tukao u djetinjstvu, jer je otkrio da je navučena na drogu.

- Kći se meni osvećuje jer sam iznio istinu o njenoj narkomaniji. Poslije ovog će opet kritizirati, možda joj ovaj put uspije oduzeti si život - rekao je Milić za srpski Alo i dodao da ju je njen partner navukao na heroin.

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ: 'Kći mi se osvećuje jer sam otkrio da je narkomanka...'

S druge strane, Maja je tvrdila da njenog oca ne zanimaju unuci, a ubuduće, ona će se ponašati kao da Milić nikada nije postojao u njenom životu.

- Milić Vukašinović je mrtav za mene i moju djecu. Neka počiva u miru. Žao mi je samo njegove supruge Suzane jer je ona predivna žena. I nju će otjerati u grob - zaključila je.

VIDI OVO: 9 tajnih hrvatskih plaža za koje moraš znati

Idi na 24sata

Komentari 57

  • japanokinez 25.07.2018.

    Bila je lijepa cura , a ova slika s okicama na pola koplja govori nekoliko jezika.

  • bosanac 25.07.2018.

    Bas ga neki dan vidim ispred ordinacije, izgubljen je totalno.

  • Mauritius 25.07.2018.

    Eto opet se naslikavaju sa rogovima i slicnim sotonistickim stvarima, zanju ti iz te industrije dobro ko to vodi, sto moraju pivati, koji imidz stvoriti itd. uvik te ista spika sa samoubojstvom ili ljekovima ili psihickim poremecajima..... ja osobno mislim da ako zelis uspivati u vrazjem svitu da moras zrtvovati krvljem, sto se itekako cesto dogada u svitu.... cudo bas kod takvih slucajeva uvik vidis takve slike i s kime posla imaju tj film, muzika, medije.... slucajnost???

Komentiraj...
Vidi sve komentare