Obavijesti

Show

Komentari 45

Kći bubnjara Indexa i Dugmeta: 'Otac me pijan bacao na pod...'

Kći bubnjara Indexa i Dugmeta: 'Otac me pijan bacao na pod...'
3

Milić Vukašinović je mrtav za mene i moju djecu. Neka počiva u miru. Žao mi je samo njegove supruge Suzane jer je ona predivna žena. I nju će otjerati u grob, rekla je bubnjareva kći Maja

VIDEO

Regijom je nedavno odjeknula vijest da je Maja Avdibegović (35), kći bivšeg bubnjara Indexa i Bijelog dugmeta 70-ih, Milića Vukašinovića (68), pokušala oduzeti sebi život. Ona je sada javno progovorila o cijeloj priči te je optužila oca za svoje probleme i priznala da je dva puta pokušala dignuti ruku na sebe.

- Prvi put sam se pokušala ubiti kada me otac ostavio zbog bivše partnerice Planinke Raković. To je bilo u godinama droge, kad sam bila dijete. Nikada nisam pokušala izvršiti samoubojstvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savjest. Kao dijete sam ga iznosila iz kavana ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživjela s njim -  rekla je Maja za Kurir.

Kći bubnjara je 1. lipnja prerezala vene nakon čega je pronađena u lokvi krvi u toaletu svog stana. Odmah je odvezena u bolnicu gdje su joj sanirane rane na ručnim zglobovima.

- Mama Vera i ja smo bile gladne danima. Dok sam se sama brinula o njoj nepokretnoj, nisam radila. Milić je stalno kukao da nam ne može pomoći jer nema novaca. Zato on nije platio medicinsku sestru da mamu nosa na rukama na kupanje i pere je - rekla je Avdibegović.

- Moja mama je godinama konobarila i uzdržavala ga. Kada je pala u postelju, ostavio nas je. Dovela sam joj socijalne radnike i doktore da joj pomognu, njeno je bilo samo da potpiše da ide u dom. Ostala bi joj invalidnina i imala bi prava na njegu, ali ona nije htjela potpisati. Tad sam poludjela, razbila staklo, prerezala ruku, došla je Hitna, pa su me odveli na psihijatriju. Nikada se ne bih ubila dok su mi djeca živa i zdrava. To je bilo iz protesta zbog majčine situacije, a tata me je krivio što sam je smjestila u dom. Pomračio mi se um, patim od bipolarnog poremećaja, redovno uzimam lijekove - dodala je.

Maja tvrdi da njenog oca ne zanimaju unuci, a ubuduće, ona će se ponašati kao da Milić nikada nije postojao u njenom životu.

- Milić Vukašinović je mrtav za mene i moju djecu. Neka počiva u miru. Žao mi je samo njegove supruge Suzane jer je ona predivna žena. I nju će otjerati u grob - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško