To je to što me zanima!

Kći Brucea Leeja tuži restoran: Traži 200 milijuna kn odštete

Tužba stiže u vrijeme dok Kina obećava da će poboljšati zaštitu intelektualnog vlasništva i uvesti strože kazne, što je jedno od glavnih tema trgovinskih pregovora Pekinga i Washingtona...
Vidi originalni članak

Tvrtka koju vodi kći Brucea LeejaShannon Lee (50), tužila je kineski lanac brze prehrane zbog toga što je bez dozvole koristio fotografiju njezina oca u svom logu i traži oko 200 milijuna kuna odštete, piše u petak kineski medij The Paper. 

NOSTALGIJA Majstor borilačkih vještina je uspio približiti Istok Zapadu

Tvrtka Bruce Lee Enterprises, sa sjedištem u Kaliforniji, u srijedu je u Šangaju podnijela tužbu protiv lanca Real Kungfu, zatraživši da prestane koristiti sliku Brucea Leeja te da plati i oko 84 tisuća kuna sudskih troškova. 

Kompanija kćeri Brucea Leeja traži i da lanac brze prehrane 90 dana objavljuje da nije povezan s tim borilačkim majstorom.

Real Kungfu je osnovan 1990. i prisutan je u 57 kineskih gradova. U četvrtak je objavio da je 'zbunjen' tom tužbom jer svoj logo koristi 15 godina i tvrdi da su ga vlasti odobrile.

Tužba stiže u vrijeme dok Kina obećava da će poboljšati zaštitu intelektualnog vlasništva i uvesti strože kazne, što je jedno od glavnih tema trgovinskih pregovora Pekinga i Washingtona. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jabuka5 28.12.2019.

    200 milijona ,.....šta je njoj

  • ŠtangaŽelezni 27.12.2019.

    Udi Bruce Lee, tepaj Bruce Lee pobegidi sviiiii hh aj bok

  • 27.12.2019.

    bruce lee legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare