To je to što me zanima!

Kći glumice Begović usporedili sa seks simbolom 50-ih godina

Maja Lena nekoliko je dana u Istri, ali je ovog ljeta već posjetila i druge dijelove naše obale, kao što su otoci Hvar i Lastovo te naravno Korčulu
Vidi originalni članak

Maja Lena Lopatny (30), kći glumice Mije Begović (58), trenutačno uživa u Istri, a time se pohvalila na svojim društvenim mrežama. Kao i uvijek, komentare objave odmah su preplavili komplimenti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na fotografijama Maja Lena sjedi za stolom restorana i nazdravlja s čašom bijelog vina. Obukla je haljinu cvjetnog uzorka dugih rukava, a komplimentirala izgled bijelim sunčanim naočalama u retro stilu.

Među ostalima javila se i voditeljica Paola Valić Bekić (39) usporedila ju je s francuskom glumicom Brigitte Bardot, seks simbolom 50-ih godina.

- Predivna djevojka, jako me podsjećaš na svoju majku - napisala je jedna pratiteljica.

- Dama sa stilom; Predivna kosa; Ljepotica - komentirali su drugi.

Maja Lena Lopatny Kći Mije Begović oduševila je novom fotografijom u pripijenoj pletenoj haljini: Lijepa na majku

Maja Lena nekoliko je dana u Istri, ali je ovog ljeta već posjetila i druge dijelove naše obale, kao što su otoci Hvar i Lastovo te naravno Korčulu.

Podsjetimo, premda je tijekom studiranja na Fakultetu političkih znanosti Maja Lena radila u medijima i bila aktivna na brojnim domaćim eventima, njezine su se ambicije promijenile. Odabrala je raditi u turizmu, preselila na Korčulu i posvetila karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Rafo 22.06.2021.

    Valjda, kćer glumice Begović. Kći je nominativ, kćer je akuzativ.

  • Bocwanna 22.06.2021.

    Pljuc

  • 22.06.2021.

    Sva je putena...bar na slikama

Komentiraj...
Vidi sve komentare