To je to što me zanima!

Kći hrvatskog tajkuna uživa sa suprugom na Baliju: 'Nama je stalno medeni mjesec, volim te'

Lucija je sudjelovala u drugoj sezoni 'Života na vagi', a sada se pohvalila kako ona i njen partner odmaraju u Indoneziji
Vidi originalni članak

Lucija Šarić Lončarek (26) javnosti je poznata iz showa 'Života na vagi', ali kao i kći hrvatskog tajkuna Marijana Šarića. U drugu sezonu emisije Lucija je ušla 2017. godine s 133,7 kg i tijekom showa je izgubila 7,9 kilograma.

Lucija se sada bavi poduzetništvom i vlasnica je dvaju kozmetičkih salona, ali je i aktivna na društvenim mrežama gdje trenutno dijeli lijepe trenutke sa suprugom Markom Lončarekom s medenog mjeseca na Baliju.

- Napokon smo našli vremena da nas dvoje proslavimo svoj medeni mjesec. Iako je nama stalno medeni mjesec, volim najviše - napisala je kraj fotografija nje i Marka koji uživaju u romantičnom ugođaju.

SAMO NEKA SE VIDI LUKSUZ Raskošna vjenčanja: Ministar je zbog kćeri blokirao promet, a Tedeschi oženio 17 godina stariju

Pohvalila se i kako su jeli plutajući doručak u bazenu.

Lucija je podijelila snimku na Instagramu i kako je hranila slonove, a gledali su tigrove i ranije se družili i s majmunima.

Inače, ljubav Marka i Lucije traje od 2020. godine, Marko je svoju odabranicu zaručio u gradu Como u Italiji, a vjenčanje su održali u Hrvatskoj u rujnu prošle godine.

PRISJETILA SE KRITIKA Lucija iz 'Života na vagi' u novoj objavi zapjevala: 'Govorili su da moram smršavjeti da bi uspjela'

Na društvenim je mrežama dijelila atmosferu s vjenčanja, pa tako i detalj da ju je bijeli Mercedes vozio do crkve. Okupljene na svadbi zabavljali su Mate Bulić i Sandra Afrika.

Podsjetimo, Lucija je kći hrvatskog tajkuna Marijana Šarića koji je osnivač Europatradea, ali i bivši zastupnik Samsunga za Hrvatsku. Europatrade je zastupala i LG te Philips prije nego što je završio u stečaju, a upravo navedeno je omogućilo Šariću status jednog od najbogatijih Hrvata.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mala želja 17.10.2023.

    Zaboli me.

  • žkime 17.10.2023.

    Novinarko,i?

  • helidon 17.10.2023.

    Tajkun iz Hercegovine

Komentiraj...
Vidi sve komentare