To je to što me zanima!

Kći Julije Roberts debitirala na crvenom tepihu: 'Sličiš na tatu'

Julia i Daniel imaju troje djece; 16-godišnje blizance Hazel i Phinnaeusa te Henryja (14). Supružnici su se upoznali na snimanju filma 'Meksikanac' 2000., a vjenčali su se dvije godine kasnije
Vidi originalni članak

Hazel Moder (16), kći glumice Julie Roberts (53), bila je na premijeri filma 'Flag Day' na Filmskom festivalu u Cannesu. 

Bila je pratnja svom tati, snimatelju Danielu Moderu (52), što je učinila po prvi put jer mu je inače uvijek društvo pravila supruga Julia. Na crvenom tepihu pojavila se u žutoj čipkanoj kreaciji, a kombinaciju je upotpunila crnim cipelama. Tisuće fanova komentirale su kako djevojka jako nalikuje ocu. 

- Predivna cura, ista je svoj tata - poručili su.

Julia i Daniel imaju troje djece; blizance Hazel i Phinnaeusa (16) te Henryja (14). Supružnici su se upoznali na snimanju filma 'Meksikanac' i to prije 21 godinu, a vjenčali su se 2002.

Daniela je upoznala dok je još bila u vezi s glumcem Benjaminom Brattom (57), a Modero je tada bio oženjen. Roberts to nije spriječilo da se upusti u novu ljubavnu vezu, a nakon što je prekinula s Brattom, navodno je Moderovoj supruzi ponudila 10.000 dolara u slučaju da se brzo razvede.

'ZGODNA ŽENA' Julia Roberts je imala čuvara zbog ogrlice od 2 milijuna kuna

Nije poznato je li Moderova supruga prihvatila novac, ali je on u svakom slučaju podnio zahtjev za rastavu, nakon čega su započeli romantičnu vezu, koja cvjeta i sada. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Zlatna Vuga 17.07.2021.

    Kreacija? Ajme meni, pa moja baka je imala takvu spavaćicu.

  • Južni vjetar 17.07.2021.

    Lijepa mala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare