To je to što me zanima!

Kći kraljice Elizabete otputovala u SAD i skromnošću očarala sve

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Anne je prva kraljevska osoba koja je posjetila SAD otkako su se princ Harry i njegova supruga Meghan Markle preselili u Kaliforniju 2020. godine
Vidi originalni članak

Kći preminule britanske kraljice Elizabete II., princeza Anne, opet je iznenadila javnost. Ovaj put prilikom službenog posjeta SAD-u.

POGLEDAJTE VIDEO:
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Anne je prva kraljevska osoba koja je posjetila SAD otkako su se princ Harry i njegova supruga Meghan Markle preselili u Kaliforniju 2020. godine.

ZATEGNUTI ODNOSI Princeza Anne bila je 'hladna' prema Camilli: Tvrdila je da nikad neće biti prava kraljica...

No, to nije jedina zanimljivost u ovom slučaju. Naime, princeza je uhvaćena kako lovi komercijalni let kući za London, a sama nosi svoju prtljagu. Pored nje idu zaštitari i ostalo osoblje, ali je princeza očito odlučila uzeti sve u svoje ruke.

Podsjetimo, u objavi na društvenoj mreži princeza Anne se posljednji put oprostila od voljene majke te je otkrila da je uz nju bila u posljednjim trenucima njezina života.

- Bila mi je čast i privilegija pratiti je na njezinim posljednjim putovanjima. Svjedočiti ljubavi i poštovanju koje su toliki ljudi pokazali na ovim putovanjima bilo je i ponizno i inspirirajuće - napisala je te nastavila:

- Svi dijelimo jedinstvena sjećanja. Zahvaljujem svima koji dijele naš osjećaj gubitka.

PRATILO GA 32 MILIJUNA BRITANACA Sprovod Lady Di bio je gledaniji od sprovoda kraljice Elizabete

Princeza Anne rekla je i kako je zahvalna na podršci koju mnogi pružaju novom britanskom kralju, Charlesu III.

- Možda smo sada svjesni koliko smo njenu pojavu i doprinos našem nacionalnom identitetu uzimali zdravo za gotovo. Također sam jako zahvalna na podršci i razumijevanju koje pružate mom dragom bratu Charlesu dok preuzima na sebe ulogu monarha - rekla je te za kraj dodala:

- Mojoj majci, kraljici, hvala.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare