To je to što me zanima!

Kći Michaela Jacksona plakala na premijeri njegovog mjuzikla pa pobjegla prije samog kraja

Paris Jackson je u društvu braće, Princa Jacksona i Bigija Jacksona prisustvovala na novoj Broadway predstavi o svom pokojnom ocu, Michaelu Jacksonu
Vidi originalni članak

Paris Jackson (23) i Prince Jackson (24) prošetali su crvenim tepihom prije mjuzikla koji je posvećen njihovom pokojnom ocu, Michael Jacksonu. Nakon što su zauzeli svoja mjesta u Neil Simon Theatru pridružio im se brat Bigi Jackson (19) koji se rijetko pojavljuje u javnosti, a u jednom trenutku emotivna Paris je uhvaćena kako briše suze, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tijekom izvedbe pjesme Jacksona 5 'I'll Be There', Paris se rasplakala na ramenu jednog od braće. Također kasnije je viđena na rubu svog sjedišta tijekom vrhunca drugog čina mjuzikla nakon kojeg je ubrzo 'pobjegla' iz kazališta prije nego što su se upalila svjetla nakon završetka predstave.

Čuvenu pjesmu Jacksona 5 u mjuziklu izveli su glumica Ayana George kao Katherine Jackson i Christian Wilson kao "Mali Michael".

MRAČNE TAJNE KRALJA POPA Janet Jackson šokirala fanove: 'Michael me zbog kila nazivao svinjom i kravom, to je boljelo'

U kazališnoj publici su bile i druge holivudske face koji su obožavatelji Kralja Popa. Bivši izvršni direktor Sony Music grupe Doug Morris, suizvršitelj imanja Jackson John Branca, kazališni velikan Jordan Roth, oskarovac Joel Grey, Kenny Ortega, Brenda Vaccaro i redatelj Mario Van Peebles.

Publika se pridržavala strogih Broadwayjevih pravila o cijepljenju i nošenju maski radi sigurnosti, ali nastao je 'problem' jer se nitko nije međusobno prepoznao.

Zbog COVID-19 nije održan službeni afterparty za proslavu ali se doznalo su glumci krenuli na svoje manje privatne večere.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare