Show

Komentari 2

Janet Jackson šokirala fanove: 'Michael me zbog kila nazivao svinjom i kravom, to je boljelo'

Janet Jackson šokirala fanove: 'Michael me zbog kila nazivao svinjom i kravom, to je boljelo'

Unatoč sedam godina razlike između nje i starijeg brata Michaela te njegovih komentara o njoj, bili su vrlo bliski kao djeca, ali Janet priznaje da su se razdvojili kako su starili

Pjevačica Janet Jackson (55) je prvi put ispričala kako ju je njezin brat Michael Jackson debelo osramotio dok je bila mlada, ostavljajući joj bolne probleme sa slikom vlastitog tijela.

- Bilo je trenutaka kada me Mike zadirkivao i prozivao me. 'Svinja, konj, krava' - rekla je pjevačica.

- On bi se smijao tome i ja bih se također smijala, ali me bi me duboko u meni boljelo. Kada netko kaže da si pretežak, to utječe na tebe - ispričala je Janet.

Svoje probleme s kilogramima otkrila je u dokumentarnoj seriji koju je snimala pet godina. Priznala je kako se bori s kilogramima od svoje desete godine, kada je dobila ulogu napuštene djevojčice Penny u američkom sitcomu 'Good Times', piše The Sun.

- Emocionalna sam, pa kad sam pod stresom ili me nešto jako muči ja jedem, to me tješi - rekla je Janet i dodala da ju je taj problem još jače pogodio jer je bila javna osoba, a zbog toga i pod većim pritiskom.

Unatoč sedam godina razlike između nje i starijeg brata Michaela i njegovih komentara o njoj, par je bio vrlo blizak kao djeca, ali priznaje da su se razdvojili kako su starili.

- Sjećam se da sam jako voljela njegov album 'Thriller', ali po prvi put u životu osjetio sam da je između nas drugačije. Tada smo Mike i ja počeli ići svojim putem - osvrnula se na njihov odnos i kaže da su se nakon objave njegovog uspješnog albuma razdvojili.

 

Janet priznaje da je osjećala da joj je prezime teret zbog stalnih usporedbi s megapopularnim starijim bratom.

- Zahvalna sam jer mi je to ime otvorilo mnoga vrata, a u isto vrijeme postojalo je osuđivanje koja dolazi s tim prezimenom, odnosno određenim očekivanjima - tvrdi pjevačica.

Najčitaniji članci