To je to što me zanima!

Kći političara Damira Polančeca u 'Milijunašu' zapela na pitanju o gradovima za 34 tisuće eura

Pitanje za 34 tisuće eura glasilo je: 'Koji je grad prema popisu stanovništva iz 1910. godine imao 57.755 stanovnika i bio drugi najveći na području današnje Hrvatske?'
Vidi originalni članak

U novoj epizodi kviza 'Tko želi biti milijunaš', s natjecanjem je nastavila Ivana Polančec iz Koprivnice. Na početku emisije imala je osvojenih 18 tisuća eura.

'tko želi biti milijunaš?' Emir u 'Milijunašu' odustao na pitanju iz umjetnosti za 18.000 eura. Znate li vi točan odgovor?

U pitanju za 34 tisuće eura je zatražila pomoć publike, koju je pitala koji je grad prema popisu stanovništva iz 1910. godine imao 57.755 stanovnika i bio drugi najveći na području današnje Hrvatske.

Odgovori koji su bili ponuđeni su Split, Osijek, Pula ili Varaždin. Publike je za Varaždin dala 56 posto glasova, za Split 23 posto, 21 posto za Osijek, a Puli nije dodijeljen niti jedan posto glasova.

Kako konačan odgovor, Ivana je odabrala Varaždin i tako netočno odgovorila na pitanje. Kviz je napustila s 5000 eura.

Inače, Ivana je kći političara Damira Polančeca, bivšeg potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske te ministra gospodarstva, rada i poduzetništva u vladama Jadranke Kosor i Ive Sanadera.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': 'NE VOLIM I NE ŽELIM DJECU'

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • UvijekIznova 02.03.2023.

    A koji je tocan odgovor? Mrzim ovakve clanke

Komentiraj...
Vidi sve komentare