To je to što me zanima!

Kći Šabana Šaulića okitila kuću, pohvalila se raskošnom jelkom

Iza Ilde je teška godina. Naime, prije nekoliko mjeseci je izgubila bebu. Kako je ispričala, najveću podršku u tim teškim trenucima dobila je od svojih najmilijih
Vidi originalni članak

Stiglo je najljepše doba u godini, po trgovinama su se krenuli prodavati božićni ukrasi, a brojne zvijezde već su ukrasile svoj dom i okitile bor.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od njih je i pjevačica Ilda Šaulić (41), kći preminulog pjevača Šabana Šaulića koja se svojom božićnom čarolijom pohvalila na društvenim mrežama.

- Spremni za novogodišnju čaroliju i veselje - napisala je Ilda u opisu fotografije, a brojni pratitelji komentirali su kako dugo nisu vidjeli ljepše okićen bor. 

Iza Ilde je teška godina. Naime, prije nekoliko mjeseci je izgubila bebu. Kako je ispričala, najveću podršku u tim teškim trenucima dobila je od svojih najmilijih. 

PO PRVI PUT Oglasila se kći Šabana Šaulića: Nikad više ništa neće biti isto...

- Kad se u obzir uzme sve kroz što sam prošla, dobro sam. Naravno i dalje osjećam neke posljedice intervencije, ali sve će to proći. Puno je važnije da sam usprkos svemu uspjela sačuvati unutarnji mir, da sam se pomirila sa situacijom, u čemu su mi neizmjerno pomogli i obitelj i prijatelji koji su za mene tu u dobru i u zlu - rekla je Ilda prije nekoliko mjeseci. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dr Horvat 29.11.2020.

    Pita Mile Kitić ženu: -Ženo, hoćeš kitit jelku ove godine ? - Hoću Mile kiti(t)ću. 🤣

  • crna mačka 27.11.2020.

    Bitna je obitelj u zdravlju i slozi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare