To je to što me zanima!

Kći splitskog glumca je slavila Vučićevu pobjedu i svoj uspjeh, a glumila je u 'Larinom izboru'

Iva Štrljić nakon glumačkih angažmana ušla je u političke vode, pa danas ima velike šanse postati gradskom zastupnicom u Beogradu
Vidi originalni članak

Glumica Iva Štrljić (44), kći glumca Milana Štrljića (70) i nekadašnje beogradske primabalerine Slavice, u stožeru Srpske napredne stranke slavila je pobjedu Aleksandra Vučića (52). Kako kaže, Vučić je za nju osoba koja ulijeva sigurnost i drži riječ. 

- Snaga njegove vjere u budućnost Srbije i njegove ljubavi prema zemlji je i meni dragocjena motivacija i daje mi krila - rekla je nedavno u intervjuu za srpski Alo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivu domaći gledatelji prepoznaju po ulozi u seriji 'Larin izbor', u kojoj je glumila prodavačicu Iris Rončević. Danas više ne glumi, već se posvetila izgradnju karijere u politici:

- Kada ste dugo i predano posvećeni svom poslu i kada imate rezultat, onda sagledavate društvo zemlje u kojoj živite i koju volite na cjelovit način. Tad ste u poziciji da uvidite sve dobre i duboke razloge zbog kojih ste vrlo zahvalni što ste baš u toj zemlji rođeni i živite, ali i da date svoj doprinos svemu tome. 

Iva je popularna na društvenim mrežama; na Instagramu ju prati nešto više od 50 tisuća ljudi.

S pratiteljima dijeli detalje iz privatnog života, modne kombinacije i planove za budućnost. 

O KARIJERI, OBITELJI, PLANOVIMA Glumac Milan Štrljić za 24sata: 'Kad sve ovo prođe, samo želim sa ženom otići nekud daleko...'

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lily A 05.04.2022.

    Razocara se i u oca a tako ima dobru ulogu u seriji Kumovi

  • 04.04.2022.

    Bolje ništa ne napisati, dajte joj još koju ulogu.

  • bosanac 04.04.2022.

    Pa ? To je njena stvar. Ne razumijem šta ima nekoga biti briga za koga je netko glasao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare