To je to što me zanima!

Kći Willisa i Moore, Tallulah, u tajnosti otišla na odvikavanje

Demi osjeća grižnju savjesti što je njena najmlađa kći krenula njezinim stopama i počela se drogirati. Tata Bruce je Tallulah pak zaprijetio da će je prestati financirati
Vidi originalni članak

Tallulah Willis (20) krajem srpnja navodno se sama prijavila u kliniku za odvikavanje od alkohola i kokaina u Arizoni. Demi Moore (51) zabrinuta je za svoju kćer jer je krenula njenim stopama, ali u lošem smjeru. Glumica je isto bila na odvikavanju 2012. godine.

- Demi se osjeća užasno krivo zbog toga što je Tallulah izgubila kontrolu - rekao je izvor za DailyMail i dodao da Demi želi biti jaka zbog svoje kćeri.  

Drugi izvor pak tvrdi da najmlađa kći Brucea Willisa (59) i Demi ne poznaje granice pa skandalima privlači pažnju roditelja na sebe. 

Strani mediji pišu kako se na liječenje prijavila nakon što ju je sestra Scout (23) ulovila kako šmrče kokain pa ju je tužila ocu. Bruce joj je zatim zaprijetio da će je prestati financirati ako se ne ode liječiti. Ipak, prijetnja nije pomogla, a ovisnost se samo pogoršala, tvrde izvori. Djevojka se povjerila majci, koja je bila šokirana, ali je znala da mora biti tu za svoje dijete. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • biciklist 08.08.2014.

    Ne može se Bruce strgati,mlada žena i mala beba + 3 problematične kćeri iz prvog braga + posao vezan za putovanja+ bivša koja svako malo zivka,nije supermen,nešto mi star na 2. slici

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 08.08.2014.

    oće to tak kad ne znaš vrijednost novca jer te neko drugi financira.vidla bi ju kak bi šmrkala kokain da radi 8+ sati dnevno,i vikendima i blagdanima za minimalac.

  • _l_ 08.08.2014.

    kako onda 24sata zna, ako je tajna?

Komentiraj...
Vidi sve komentare