To je to što me zanima!

Keanu je novi Batman, posudit će mu glas u animiranom filmu

Trenutačno u igranom filmu 'Batman', koji se prikazuje u kinima, Brucea Waynea glumi Robert Pattinson, a novi animirani film s Keanom bi se trebao u distribuciju od 18. svibnja
Vidi originalni članak

Glumac Keanu Reeves (57) posudit će glas Bruceu Wayneu, odnosno Batmanu u animiranoj obiteljskoj komediji 'DC League of Super-Pets' koja donosi priču o kućnim ljubimcima superjunaka iz 'Lige pravde', prenosi IGN.com.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Keanu će raditi sa zvijezdama poput Dwaynea Johnsona (49), Kevina Harta (42), Kate McKinnon (38), Johna Krasinskog (42) i Diega Lune (42). - Krypto Super-Dog i Superman su nerazdvojni najbolji prijatelji, dijele iste supermoći i bore se protiv kriminala rame uz rame u Metropolisu. Međutim, kada su Čovjek od čelika i ostatak Lige pravde oteti, Krypto mora uvjeriti otrcanu skupinu životinja da ovladaju vlastitim novootkrivenim moćima za misiju spašavanja - piše u službenom sinopsisu.

Trenutačno u novom filmu o 'Batmanu', koji se prikazuje u kinima, Brucea Waynea glumi Robert Pattinson (35). 'DC League of Super-Pets' bi trebao u distribuciju od 18. svibnja 2022.

PAZILI NA SVE DETALJE Znate li zašto je Keanu Reeeves u filmu John Wicku okrenuo sat naopačke kad je počela akcija?

U filmu je Krypto (Dwayne Johnson) najbolji prijatelj sa Supermanom (John Krasinski) i čak dijeli moći s njim i pomaže mu u zaustavljanju kriminala u Metropolisu. Kada otmu Supermana s ostalim članovima Lige pravde, Krypto okuplja tim kako bi spasili heroje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap* 09.03.2022.

    Bila je i serija o batmanu 60ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare