Viral

Komentari 15

Znate li zašto je Keanu Reeeves u filmu John Wicku okrenuo sat naopačke kad je počela akcija?

Znate li zašto je Keanu Reeeves u filmu John Wicku okrenuo sat naopačke kad je počela akcija?

U svakom od tri nastavka John Wick pobije masu neprijatelja. No neki dijelovi su realni. Recimo, kad prije akcije okrene sat. To bio mogao biti moment koji ukazuje da su u produkciji mislili i na detalje

Četvrti nastavak o John Wicku, profesionalnom ubojici koji se vratio iz mirovine nakon što mu je grupa nasilnika ubila psa, posljednji dar njegove pokojne žene, u kina izlazi 2023. godine.

Naravno, kao i u prva tri dijela, koja je režirao Chad Stahelski, u glavnoj ulozi je Keanu Reeves. Svaki od tri dijela nakrcan je akcijom, a prvi dio zaradio je gotovo 90 milijuna dolara (trošak produkcije filma bio je 20-30 milijuna). 

I u svakom od tri dijela John Wick pobije masu neprijatelja. No neki dijelovi u filmu su realni. Recimo, kad prije akcije Wick okrene ručni sat naopačke. To bio mogao biti moment koji ukazuje da su u produkciji mislili i na detalje. 

Prava se rasprava o tome razvila na Redditu. Neki su napisali da je to jer je htio zaštititi staklo, drugi kažu da to rade vojnici i specijalne postrojbe, kako bi vidjeli vrijeme ili štopericu kad drže oružje i da reflekcija ne oda njihov položaj.