To je to što me zanima!

Kendall objavila fotografiju na kojoj je 'kao od majke rođena'

Za razliku od svojih sestara koje se diče oblinama i figurom, njezina manekenska linija uglavnom je donosila frustracije, ali je u međuvremenu ipak prihvatila svoju 'posebnost' i okrenula ju u vlastitu korist
Vidi originalni članak

Čini se kako manekenka Kendall Jenner (23) više nije sramežljivica kakva je nekad bila. 

VANITY FAIR OSCAR PARTY Nosi li gaćice? Svi su gledali u haljinu i noge Kendall Jenner...

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj je potpuno gola, a prekrila je samo bradavice. U posljednje je vrijeme sve sklonija pokazivanju vitkog tijela, a njezini fanovi kažu kako joj je ova fotografija najprovokativnija do sada. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Komentirali su je mnogi, a između ostalih su je pohvalili i youtuber James Charles (20) te njezina sestra Khloe Kardashian (35).

Kendall je stala pred objektiv fotografa Merta Alasa (49) koji se također pohvalio suradnjom na svom profilu objavivši još jednu golu fotografiju.

Manekenka tvrdi da se zbog svoje građe često nije osjećala ugodno u obitelji te da se bori s sigurnošću. Za razliku od svojih sestara koje se diče oblinama i figurom, njezina manekenska linija uglavnom je donosila frustracije te se nije osjećala jednako lijepom i prihvaćenom.

-  Uvijek sam bila mala i mršava, a kad bih pogledala svoje sestre nisam se osjećala dobro. Pomislila bih trebam li biti više seksi poput njih? Jednostavno nisam osjećala da se uklapam - rekla je Kendall. 

NEVOLJE U RAJU Nesigurna Kendall Jenner misli da su sve sestre ljepše od nje

U međuvremenu je ipak prihvatila svoju 'posebnost' i okrenula ju u vlastitu korist. Voli raditi stvari drugačije od sestara i bolje se osjeća u svojoj koži. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 9

  • giovanni123 20.07.2019.

    Da ne povjeruješ , danas i slikala se gola!! Ma dajte?!?!?🙈😱😱😱😱😱😱😱😱😱

  • 20.07.2019.

    vidjeli smo te 100 puta nisi zanimljiva više

  • John Doe Jr. 20.07.2019.

    sigurno su fanovi u deliriju

Komentiraj...
Vidi sve komentare