To je to što me zanima!

Kevin Spacey ponovo na sudu: Za svih 7 optužbi za seksualno zlostavljanje izjasnio se nevinim

Optužili su ga za nepristojan napad, seksualni napad i nagovaranje druge osobe na seksualnu aktivnost bez njenog pristanka. Kaznena djela za koja ga se tereti dogodila su se između 2001. i 2005. godine
Vidi originalni članak

Američki glumac Kevin Spacey (63) navodno se izjasnio nevinim za sedam optužbi za seksualno zlostavljanje na saslušanju na londonskom sudu Southwark Crown, prenosi BBC

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Optužbe uključuju nepristojan napad, seksualni napad i nagovaranje druge osobe na seksualnu aktivnost bez njenog pristanka. Kaznena djela za koja ga se tereti dogodila su se između 2001. i 2005. godine. 

Spacey se na suđenje priključio putem videopoziva radi izjašnjavanja o krivnji i pripreme za suđenje. Glumac je odgovorio da 'nije kriv' za svaku od sedam optužbi koje su mu službeno postavljene.

Spacey se sveukupno suočava s 12 tužbi zbog seksualnih prijestupa protiv četiri muškaraca, a predraspravna ročišta ga čekaju u ožujku i travnju. 

U srpnju 2022. je demantirao pet optužbi koje se odnose na tri muškarca, koji su sada u svojim 30-im i 40-im godinama, kada je bio na londonskom sudu Old Baileyu. 

TRAUMATIČNO ISKUSTVO Spacey pričao o odnosu s ocem: Bio je rasist i zbog njega nisam otkrio svoju seksualnost...

Datum suđenja je određen za 6. lipnja - na isti datum kada će se Spacey pojaviti pred sudom zbog višestrukih optužbi za seksualno zlostavljanje u Londonu za koje se izjasnio da 'nije kriv' prošlog srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Nameless 14.01.2023.

    Fin gospon, vjerujem da bi neka uloga biskupa zlostavljača dječaka bila kao naručena za starog šarmera, khm da...

  • Cherylin 14.01.2023.

    Dobar glumac, šteta

  • Goranović 14.01.2023.

    Kad vec nisu Franju osudili, osudit ce Kevina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare