Obavijesti

Show

Komentari 2

Spacey pričao o odnosu s ocem: Bio je rasist i zbog njega nisam otkrio svoju seksualnost...

Spacey pričao o odnosu s ocem: Bio je rasist i zbog njega nisam otkrio svoju seksualnost...
6

Glumac je već duže vrijeme pod budnim okom javnosti zbog optužbi za seksualno zlostavljanje maloljetnog mladića, a tijekom suđenja saznale su se neke nove stvari

VIDEO

Američki glumac Kevin Spacey (63) u ponedjeljak je pozvan na suđenje kako bi svjedočio u svoju obranu za neželjeno seksualno zlostavljanje 14-godišnjeg mladića iz 1986. godine.

Kevin Spacey svjedočit će na sudu za seksualno zlostavljanje
Kevin Spacey svjedočit će na sudu za seksualno zlostavljanje

Glumac Anthony Rapp (50) tužio je Spaceya te tražio milijune dolara odštete. Rapp tvrdi kako ga je glumac pokušao odvesti u krevet kada je imao samo 14 godina. Navodno ga je podignuo na ramena nakon zabave, stavio na krevet i legao na njega. Rapp se izmigoljio ispod pijanog Spaceya, u kako govori, potpuno odjevenom susretu te je pobjegao. Spacey je optužbe demantirao.

Actor Anthony Rapp departs the Manhattan Federal Court following his civil sex abuse case trial against Kevin Spacey in New York

Optužba je javnosti poznata već duže vremena, a ovo nije prvi put da je Kevin rekao kako ništa nije napravio. 2017. godine je za Buzzfeed rekao kako optužbe nisu istinite.

Pritisak publicista i odvjetnika ostavio je trag na Spaceyu koji je zbog svega čak i plakao.

Spacey se kao Sedlarov gost odmarao od suđenja: 'Jako voli Hrvatsku, prekrasno mu je tu'
Spacey se kao Sedlarov gost odmarao od suđenja: 'Jako voli Hrvatsku, prekrasno mu je tu'

- Rekli su mi da ne mogu odustati od priče, a ja sam znao da nikada neću imati nikakav seksualni interes za Rappa ili bilo koje dijete. To znam. Bio sam šokiran, uplašen i zbunjen, znao sam da s njim nikad nisam bio nasamo - rekao je Spacey.

Međutim, nedugo nakon je na Twitteru napisao da se uopće ne sjeća susreta s Rappom.

- Ako sam se ponašao onako kako on opisuje, dugujem mu najiskreniju ispriku za ono što je bilo jako neprimjereno ponašanje u pijanom stanju i žao mi je zbog osjećaja koje je, kako on kaže, nosio svih ovih godina - napisao je.

Actor Kevin Spacey departs the Manhattan Federal Court following his civil sex abuse case trial in New York

Spacey je na sudu opisao kako je upoznao Anthonyja i Johna Barrowmana, također glumca, iza pozornice nakon predstave. Kevin ih je odveo na večeru, zatim u noćni klub i na koncu u svoj stan. Rekao je kako je u stanu zavodio Barrowmana koji je bio punoljetan, a da za Rappa nije pokazao nikakvo zanimanje.

- Anthony Rapp djelovao je kao dijete, a John Barrowman kao muškarac - rekao je Spacey.

S druge strane, Rapp je rekao kako su on i njegov kolega John nakon kluba otišli kući, a da je njega Spacey u stan pozvao tek nekoliko dana poslije.

Actor Anthony Rapp arrives at the Manhattan Federal Court for his civil sex abuse case trial against Kevin Spacey in New York

Tijekom suđenja je Spacey progovorio i o teškim trenutcima tijekom odrastanja, koje je držao u tajnosti sve ove godine.

- Odrastao sam u vrlo kompliciranoj obiteljskoj dinamici. Otac mi je bio rasist i neonacist, a to je značilo da smo ja i moji brat i sestra bili prisiljeni satima slušati priče o njegovim uvjerenjima - požalio se Kevin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin