To je to što me zanima!

Kevin Spacey svjedočit će na sudu za seksualno zlostavljanje

Sudac je Kevinu u ponedjeljak popodne odbacio jednu od tužbi koju je protiv Spaceyja podnio Anthony Rapp, koji je imao 14 godina kada ga je Spacey navodno zlostavljao na jednoj zabavi u njegovom stanu
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Kevin Spacey (63) stigao je u ponedjeljak na Savezni sud na Manhattanu u New Yorku gdje će uskoro svjedočiti u svoju obranu ​​za neželjeno seksualno zlostavljanje iz 1986. godine za 14-godišnjeg dječaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sudac je Kevinu u ponedjeljak popodne odbacio jednu od tužbi koju je protiv Spaceyja podnio Anthony Rapp, koji je imao 14 godina kada ga je Spacey navodno zlostavljao na jednoj zabavi u njegovom stanu na Manhattanu, piše Reuters.

Nakon što je Rapp završio sa svojim svjedočenjem zbog tužbe koju je podnio protiv Spaceyja, američki okružni sudac Lewis Kaplan odbacio je Rappovu tužbu za namjerno nanošenje emocionalne boli, navodeći da tužba ponavlja njegove optužbe za zlostavljanje protiv Spaceyja.

Njegovu tužbu će razmotriti porota nakon što završi Kevinovo svjedočenje i kada odvjetnici obiju strana iznesu završne riječi.

Rapp, koji sada ima 50 godina, svjedočio je ranije ovog mjeseca da je Spacey, koji je tada imao 26 godina, bio pijan kada ga je zlostavljao te da mu je ta noć ostavila duboko urezani ožiljak.

SVE ZBOG NIZA OPTUŽBI Kevin Spacey producentima hit serije 'Kuća od karata' mora platiti 31 milijun dolara odštete

Spacey je zanijekao Rappove optužbe i optužbe drugih za seksualni napad. 

Podsjetimo, Kevin je optužen po četiri točke optužnice za seksualno zlostavljanje trojice muškaraca i za navođenje osobe na penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka.

Optužbe su uslijedile nakon što je Kraljevsko tužiteljstvo pregledalo dokaze koje je prikupila Metropolitanska policija u svojoj istrazi.

KOLUMNA: DAVOR LUGARIĆ Bogati i slavni hrle kod nas, a rentijeri si misle ‘lova do krova’

Spacey je osvojio dva Oscara i poznat je po ulogama u filmovima 'Privedite osumnjičene', 'Vrtlog života' i Netflixovoj političkoj drami 'Kuća od karata'. Također je bio umjetnički direktor kazališta Old Vic u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Goranović 17.10.2022.

    Neka kaze da je glumio Tudjmana i bit ce mu sve oprosteno!

  • pokamine28 17.10.2022.

    Franjo se okreće u grobu kad vidi tko ga glumio

Komentiraj...
Vidi sve komentare