To je to što me zanima!

Khloe Kardashian imala tumor na licu: 'Rekli su mi da moram na hitnu operaciju uklanjanja!'

Nakon što sam primijetila malu kvržicu na svom licu i pretpostavila da se radi o nečem manjem kao što je bubuljica, odlučila sam napraviti biopsiju sedam mjeseci nakon što sam shvatila da ne odlazi, napisala je Khloe
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Khloe Kardashian (38) otkrila je kako je nedavno uklonila tumor s lica, a objasnila je i kako je uopće primijetila da ga ima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon što sam primijetila malu kvržicu na svom licu i pretpostavila da se radi o nečem manjem kao što je bubuljica, odlučila sam napraviti biopsiju sedam mjeseci nakon što sam shvatila da ne odlazi. Nekoliko dana kasnije rekli su mi da hitno moram na operaciju uklanjanja tumora s lica - napisala je Khloe, nakon što su je obožavatelji pitali zašto nosi zavoj na licu.

Trenutačno je u procesu ozdravljenja. 

- Vjerojatno ćete vidjeti ožiljak i udubinu na mom obrazu od uklanjanja tumora, ali do tada nadam se da ćete uživati u tome kako činim da ovi zavoji na licu izgledaju fantastično - napisala je.

Khloe je ovome progovorila kako bi potaknula druge da odu na liječnički pregled ako primijete nešto neobično na svom tijelu. Otkrila je i kako ima predispozicije da dobije rak kože.

TKO LAŽE? Khloe optužili da je fotošopirala fotku iz Pariza, a ona se onda pogubila u vlastitom demantiju

- S 19 godina imala sam melanom na leđima, a imala sam i operaciju, tako da sam sklona melanomima. Trebamo se stalno pregledavati. Ja sam netko tko nosi kremu za sunčanje svaki dan tako da nitko nije izuzet od ovih stvari. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno i idite na redovite preglede - dodala je Kardashianka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pitanje je sad 12.10.2022.

    Imala si ti na licu da ne kažem šta!! 🤭

  • Piver 12.10.2022.

    treba znat koristit alate za uredjivanje slika, nedaj boze adobe Photoshop.

  • 12.10.2022.

    Majke ti i z fotošopem, zadnja slika i zid se piga

Komentiraj...
Vidi sve komentare