To je to što me zanima!

Kim Kardashian nedavno dobila kćer, a već želi i četvrto dijete

Reality zvijezda se ne odvaja od bebe Chicago koja se rodila prošlog tjedna. Prva 'juri' kada čuje njezin plač jer želi stvoriti povezanost s djetetom, rekao je prijatelj američke starlete
Vidi originalni članak

Želi veliku obitelj i ne namjerava još stati. Još samo mora provjeriti sa surogat majkom hoće li pristati, rekao je prijatelj Kim Kardashian (37). Reality zvijezda je prošlog tjedna dobila kćer koju su ona i muž, reper Kanye West (40) nazvali Chicago

- Ne odvaja se po cijele dane od bebe, a nije joj teško ni ustajati usred noći kada se probudi. Prva 'juri' k njoj kada čuje plač - istaknuo je Kimin prijatelj. Dodao je kako Kardshian smatra da mora već na početku djetetovog života stvarati povezanost s njime. U pomoć joj priskoči mama Kris Jenner (62) no uz Kim joj je 'teško' doći do unuke. Srećom Chicago je uglavnom mirna beba i spava puno.

KREATIVNI KAO UVIJEK Odluka je pala: Kim i Kanye kćerkicu su nazvali Chicago

- Kris živi u blizini, u istoj četvrti Hidden Hills i često navraća. Nosi svojoj kćeri hranu i poklone - rekao je prijatelj. Kardshian i West su bebu nazvali Chicago prema gradu gdje je reper proveo djetinjstvo, a već ima i nadimak Chi. Par već ima kćer North (4) i sina Sainta (2).

- Prinova je poboljšala njihovu vezu i presretni su. Ovo je velika stvar za njih - istaknuo je prijatelj para i dodao da je Saint još premalen da bi se družio s Chicago, ali North provodi puno vremena s njom. 

'JAKO SMO UZBUĐENI' Treće dijete: Kim i Kanye dobili kćer uz pomoć surogat majke

- Obožava biti uz Chi i nije nimalo ljubomorna što je u središtu pažnje - ispričao je. Reality zvijezda i reper su nakon rođenja Chicago napomenuli da ne namjeravaju prodati slike jer je to za njih nemoralno te da su zahvalni surogat majci koja je ostvarila njihove snove. 

- Ovo je najveći poklon koji smo mogli dobiti. North i Saint su presretni zbog nove sestrice - zaključili su. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • UrsaMinor 25.01.2018.

    Pa nek i imaju četvrto dijete. Gdje je problem?

  • 25.01.2018.

    Surogat samo za one koji nemogu rodit i nemaju djece a htjeli bi nastavit lozu... a ovako kao kod njih je biznis.

  • lola322 25.01.2018.

    "Prva 'juri' kada čuje njezin plač"- a ne, trčat će susjed, je li njezino dijete ili ne, haha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare