To je to što me zanima!

Kim na božićnu zabavu pozvala Kaynea, ali i novog dečka: 'Ne želim dramu na tom okupljanju'

Kim i Kanye odlučili su da je razvod za njih najbolja opcija, jer su, tvrde, između njih postojale nepomirljive razlike. Kardashian je rekla djeci da voli njihovog oca, ali moraju biti odvojeni
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) trudi se ostati u prijateljskim odnosima sa bivšim suprugom, reperom Kayneom Westom (44). A mnogi zvijezdini prijatelji tvrde kako to radi isključivo zbog svojih četvero djece: Northa (8), Chicaga (3), Psalma (2) te Sainta (6).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 No, Kardashianki održavanje dobrih odnosa sa Westom dodatno otežava stvari, osobito sada kada je u vezi s glumcem Peteom Davidsonom (28).

 Naime, Kim je na tradicionalnu božićnu zabavu svoje majke, Kris Jenner (66) pozvala Kaynea, ali i novopečenog ljepotana, Petea.

- Ne želim nikakvu dramu na okupljanju - izjavila je Kardashian koja je nedavno krenula dalje, nakon što ju je West više puta molio da mu se vrati. 

Kanye je dobrodošao na zabavu, ipak je dio obitelji - izjavili su zvijezdini prijatelji te nadodali kako je Kim usredotočena na zajedništvo isključivo zbog djece. No, ipak malo teže funkcioniraju.

 - Trenutno se ne slažu i jedva da zajedno mogu biti u istoj prostoriji - nadodali su prijatelji.

Kim je kao moralnu podršku pozvala upravo Davidsona, ali je pritom naglasila kako ne želi dramu između bivšeg i sadašnjeg partnera.

MAMI SE OVO NIJE SVIDJELO Kći Kardashianke upalila video uživo na TikToku i snimila Kim u krevetu: Hej, ne smiješ to raditi!

Podsjetimo, Kim i Kanye odlučili su kako je razvod za njih najbolja opcija, jer su, tvrde, između njih postojale nepomirljive razlike. Kardashian je rekla djeci da voli njihovog oca, ali moraju biti odvojeni.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • exclamation mark 25.12.2021.

    Uf, i ovaj Pete ima debelu kožu kad se pojavio na fešti zajedno s Kanyeom 😬

  • 25.12.2021.

    Ovaj mrša joj izigrava dečka, a u stvarnosti se taba sa ko zna kim, ova Kim 🙃

  • 25.12.2021.

    To je ta poznata ženska taktika. Pusti neka ti napravi dijete i osiguraj si lagodan život sljedećih 20 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare