To je to što me zanima!

Kim na vjenčanju poljubila kćer u usta i zgrozila javnost: 'Dosta! Ovo je prešlo svaku granicu...'

Kourtney i Travis vjenčali su se prošlog vikenda u talijanskom mjestu Portofino. Zablistala je u bijeloj mini korzet haljini koja joj je pratila figuru, a cijeli izgled zaokružila je sa dugim velom sa slikom Gospe
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (41) podijelila je niz fotografija s vjenčanja svoje sestre Kourtney Kardashian (43) i bubnjara Travisa Barkera (43). Pozirala je u glamuroznom izdanju sa sestrama, ali i s kćeri North West (8). Bilo je na fotkama smijeha i poljubaca u usta, ali ne onog između mladenaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kravis zauvijek - napisala je Kardashianka uz objavu na Instagramu.

Kim se na jednoj od fotografija sagnula i poljubila North u usta i to sasvim ležerno. Obje su pozirale u crnim čipkastim haljinama te s upečatljivim torbicama.

- Dosta Kim! Ovo je stvarno prešlo svaku granicu, pa ne možeš kćer ljubiti u usta - napisala je zgroženo jedna od pratiteljica.

- O moj Bože - dodala je druga.

FOTO: EVO KAKO SU IZGLEDALI Kardashiani opkolili Portofino: Travis i Kourt imaju još jedno vjenčanje, iznajmili su dvorac

Kourtney Travis vjenčali su se prošlog vikenda u talijanskom mjestu Portofino. Zablistala je u bijeloj mini korzet haljini koja joj je pratila figuru, a cijeli izgled zaokružila je sa dugim velom koji je na sebi imao sliku Gospe. Za frizuru je odlučila ne pretjerati pa je izabrala klasiku, jednostavnu dignutu punđu. Barker je odjenuo elegantno crno odijelo, a oboje su nosili kreacije talijanskog brenda Dolce & Gabbana. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • domba18 29.05.2022.

    To je normalan poljubac u Njemačkoj i Danskoj npr.

  • electricsheep 28.05.2022.

    Trebala ju je i podojit. To je danas in, sto dulje to bolje. Samo kazem.

  • Pizdonjeros 28.05.2022.

    Mi ljubimo kcer u usta i ona nas u oba oka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare