To je to što me zanima!

Kim objavila fotke sa snimanja, pažnju privukla njena zadnjica

Na jednoj od fotografija za najnoviju kampanju, Kim je okrenuta leđima te se vidi kako njezin kombinezon ima veliki izrez, koji joj otkriva pola stražnjice
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (40) nedavno je snimila kampanju za novi proizvod koji planira lansirati na tržište. Objavila je fotografije u kombinezonu, koji je dizajnirao LaQuan Smith (32) za kolekciju proljeće/ljeto 2021.

POGLEDAJTE VIDEO: Imovina Kim i Kanyea se procjenjuje na 20 milijardi dolara

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kim je objavila fotografije koje su nastale tijekom snimanja kampanje, a njezin stajling privukao je mnogo komentara.

Na jednoj fotografiji okrenuta je leđima te se vidi kako njezin kombinezon ima veliki izrez, koji joj otkriva pola stražnjice. 

- To nije odjeća - bunili su se jedni, dok su drugi pisali kako joj je ovo jedno od najseksepilnijih izdanja dosad.

Nedavno je nastala prava drama, kada je Kim objavila fotografiju u spomenutom kombinezonu, a srpska pjevačica Jelena Karleuša (42) javno ju je prozvala da joj krade dizajne. 

- OK, ovo stvarno nije fer. To je moj vlastiti dizajn. OK, krivim dizajnera. Barem mi daj zasluge ili me je**no pitaj da surađujemo! Da, puno puta osobno dizajniram odjeću za svoje nastupe. Mnogi svjetski celebrityji i dizajneri doslovno kradu sve što radim bez dozvole. Ne znam zašto. Ovaj planet je globalno selo i vidim to. Pitaj me, napravit ću to za tebe - napisala je Jelena na Instagramu. 

Dizajner LaQuan tvrdi da je tu kreaciju napravio prije pet mjeseci, ali Jelena u to ne vjeruje. Međutim, poslije su se društvenim mrežama proširile objave Kylea Briana, direktora modnog brenda LaQuan Smith. 

RASPRAVA OKO STAJLINGA Karleuša prozvala Kim: 'Kradeš moj dizajn! Bar mi daj zasluge'

- Razočaran sam što diskreditiraš proces dizajna koji je prošao LaQuan. Zato danas ovdje imam dokaze zbog kojih izgledaš poprilično smiješno. Samo zato što si vidjela ovo premijerno 22. rujna i potrčala kući sašiti repliku za 16. listopad, ne znači ništa drugo nego da si brza - napisao je Kyle. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • šećerslatko 16.01.2021.

    Ovi izrezi su odušci kad prdne da aroma ide uvis da se ne gubi

  • LJEPOTICA 1 16.01.2021.

    ***Admin***: Postovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se mozete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • 16.01.2021.

    uzas, bljuv

Komentiraj...
Vidi sve komentare