To je to što me zanima!

Kim se brčkala u minijaturnom bikiniju, obožavatelji uz obline primijetili detalj: Je li ono Pete?

'Majka priroda', napisala je Kardashian uz fotku na kojoj pozira u oskudnom bikiniju u boji kože, koji je sudeći po komentarima oduševio vojsku njenih fanova na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Influencerica i reality zvijezda Kim Kardashian (41) često dijeli atraktivne fotografije koje vjernim pratiteljima zasigurno itekako zagolicaju maštu. Tako je i ovog puta, no pokrenula je i različite glasine zbog sjene koja se vidi na jednoj od fotografiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Majka priroda - napisala je Kardashian uz fotku na kojoj pozira u uskom minijaturnom bikiniju u boji kože koji je sudeći po komentarima oduševio, ali i naveo na razmišljanje. Naime, pratitelji su primijetili sjenu na jednoj od fotki i zaključili da je to sjena njezinog novog dečka Petea Davidsona (28).

 'Peteova sjena', 'Predivna si', 'Pete, nemoj se skrivati', 'Je li ono Peteova sjena?', 'Ljepotica','Je li ovo Pete fotografirao', neki su od komentara ispod objave koja je sakupila više od četiri milijuna lajkova.

IZVOR BLIZAK KIM OTKRIVA Kardashian se zaljubila 'preko ušiju' u komičara: Presretna je s njime i konačno može biti svoja

Par u posljednje vrijeme često provodi zajedničke trenutke. Odlaze na večere, druženja, ali i putovanja. Nedavno su snimljeni na prvom zajedničkom putovanju na Bahamima. Komičar je prethodno boravio na imanju Kimine majke, Kris Jenner (66) u Kaliforniji, dok je reality zvijezda i influencerica zauzvrat posjetila Peteovu rodnu četvrt u New Yorku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 19.01.2022.

    Da baš bih tu gledao gdje je Pete 😂😂

  • bosanac1990 19.01.2022.

    a u stvarnosti total drukcije izgleda.

  • Car Hirominakitu 19.01.2022.

    To,to sam cekao,dajte jos🥱

Komentiraj...
Vidi sve komentare