To je to što me zanima!

'Kingsman: Zlatni krug': Taron Egerton je pravi akcijski junak

Akcijski junaci kakve smo gledali u '80. i '90. očigledno su nestali te su ih zamijenili novi heroji. Mladi, vitki, brzi na jeziku, a i na okidaču. Snagatori više nisu u modi
Vidi originalni članak

Prvi film iz serijala o najtajnijim britanskim tajnim agentima (ne, ne pričamo o Jamesu Bondu i agentima 00), 'Kingsman: Tajna služba', je film koji ima energije na izvoz. To nije neobično kad pogledamo kako izgleda karijera redatelja Matthewa Vaughna.

Redatelj je već prije bio pokazao da nema problema s adaptacijom čudnih materijala za film, svojom prilagodbom knjige Neila Gaimana, 'Zvjezdana prašina'. Poslije toga se posvetio rebootanju franšize o superherojima, 'X-Men: Prva generacija', a radio je i nevjerojatni 'Kick-Ass'. U oba ta filma se mogu prepoznati njegovi 'dodiri', a svoju je energiju redatelj uspio prenijeti i na naredni film o superšpijunima, 'Kingsman: Zlatni krug'.

Kako možemo vidjeti u videima koji su pristigli, očekuje nas još eksplozija, još lude akcije, još brzinskih odgovora i još nevjerojatnih zapleta.

Pogledajte video

U nastavku serijala Kingsmani su pod prijetnjom uništenja. Njihovo sjedište je uništeno, a svijet je suočen s ucjenom kakva nikad nije postojala. Špijuni će otputovati u SAD, gdje će upoznati svoje američke 'rođake', Statesmane. A kad se toliko superšpijuna nađe na istom mjestu, spašavanje svijeta bit će bezazlen pothvat. Ili se to samo tako čini?

Pogledajte video

U glavnoj ulozi u filmu 'Kingsman: Zlatni krug' ponovno nastupa Taron Egerton, kao zabavni Eggsy, kojem spašavanje svijeta već postaje navika. Njemu se pridružuje Colin Firth kao Harry Hart, tj. Galahad, čijoj smo lažnoj pogibiji svjedočili u prvom filmu, kao i Mark Strong u ulozi špijuna-mehaničara Merlina. Američke špijune iz agencije Statesman glume Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal te veliki Jeff Bridges. U ostalim ulogama su Julianne Moore kao velemajstorica kriminala Poppy te Vinnie Jones u ulozi njenog razbijača. Valja spomenuti da se u za sad neotkrivenoj ulozi nalazi i Elton John.

'Kingsman: Zlatni krug', u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže 21. rujna ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare