To je to što me zanima!

Klapa Rišpet peti put oduševila rasprodani Lisinski: Amulić, Jole i Belan rasplesali publiku

Lisinski je odjekivao najljepšim ljubavnim stihovima, a publika na nogama pjevala u sav glas. 'Šta mi ljube 'oćeš kazat', 'Maka, maka', 'Ajme šta te volin', 'Ja samo za te živin', 'Cukar'
Vidi originalni članak

U srijedu je u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan veliki koncert klape Rišpet. Popularna i nagrađivana klapa oduševila je vjernu publiku, peti put za redom.

Bila je to večer odlične zabave koju su svi dugo čekali. Dugogodišnja ljubav zagrebačke publike i Rišpeta mogla se osjetiti u svakom taktu, kroz pjesmu, smijeh, ples i gromoglasan pljesak što je atmosferu vrlo brzo pretvorilo u pravo glazbeno slavlje o kojem će se još dugo pričati.

Sve u Lisinskom, u 'trans' je dovodio Ivo Amulić, koji se u svom prepoznatljivom stilu spuštao među publiku, zapjevavši i zaplesavši sa njima.

'GLAZBA GLASNIJA OD POTRESA' U Lisinskom glazbena poruka optimizma i nade dvije godine nakon zagrebačkog potresa

Publika je uživala i u glazbenim iznenađenjima kada su im se na pozornici pridružili i prijatelji te dragi gosti, glazbenici čija su imena itekako poznata široj publici diljem regije, Jole i Neno Belan.

Tako je puna dva sata prepuni Lisinski odjekivao najljepšim ljubavnim stihovima, a publika na nogama pjevala u sav glas. 'Šta mi ljube 'oćeš kazat', 'Maka, maka', 'Ajme šta te volin', 'Ja samo za te živin', 'Cukar'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare