To je to što me zanima!

Klum: 'Mislim da imam korona virus, liječnici mi se ne javljaju'

Osjećala sam se kao da imam vrućicu, bilo mi je hladno i curio mi je nos. Ne osjećam se dobro i ostala sam kod kuće da ne zarazim druge ljude, rekla je poznata manekenka
Vidi originalni članak

Jedna od najpoznatijih supermodela na svijetu Heidi Klum (46) na društvenim mrežama požalila se kako se ne osjeća dobro te objasnila svojim obožavateljima zašto se neće pojaviti na idućoj epizodi američke verzije showa 'Supertalent'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, kako sama kaže, Klum se razboljela na setu showa, gdje je jedna od članica žirija. Obožavateljima na društvenim mrežama javila se videom iz kreveta, a glas joj je promukao.

U IZOLACIJI JE Tom Hanks i njegova supruga zaraženi su korona virusom

- Osjećala sam se kao da imam vrućicu, bilo mi je hladno i curio mi je nos. Ne osjećam se dobro i ostala sam kod kuće da ne zarazim druge ljude - rekla je manekenka.

Sad je, pak, izrazila zabrinutost jer sumnja da se zarazila korona virusom. Želi se testirati i kontaktirala je dva liječnika, ali bezuspješno. 

POZITIVNI NA KORONU Dezinficirali opernu kuću gdje su bili Tom Hanks i supruga...

- Jednostavno ne mogu nikoga dobiti. Ljudi, pazite se i budite kod kuće - poručila je manekenka. 

Nekoliko slavnih ljudi zaraženo je korona virusom. Oskarovac Tom Hanks (63) i njegova supruga, glumica Rita Wilson (63) pozitivni su na korona virus, a glumac je to objavio na društvenim mrežama. 

SNIMA BIOGRAFIJU O PRESLEYU Tom Hanks i njegova supruga zarazili su kolege na snimanju?

- Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove. Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni - napisao je. Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • menart 14.03.2020.

    Malo paznje ima pa mora i sad. Zasto? Necu negativan bit al nije ok.

  • mikiipb 14.03.2020.

    A jadna. Što ćemo sada. Ajmo plakati nad njezinom sudbinom.

  • Mandulet 13.03.2020.

    Ma bas ti se ne javljaju..... Koliko ih platis ima da ti se jave i sa Mjeseca....

Komentiraj...
Vidi sve komentare