To je to što me zanima!

Knoll 'servirala' bujno poprsje, fanovi očarani: 'Bolja od Soraje'

Gledam te, napisala je atraktivna navijačica, a komplimenti ispod fotografije samo su se nizali. Brojni pratitelji složili su se kako Ivana najbolje izgleda bez odjeće
Vidi originalni članak

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll (27) na društvenim mrežama redovito dijeli trenutke iz privatnog života, a najčešće pozira golišava. Sada je pratitelje na Instagramu 'počastila' još jednim oskudnim izdanjem. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenutno uživa u Grčkoj, a s pratiteljima je podijelila kako se 'brčka' u bazenu i to u minijaturnim kupaćem kostimu. U prvi plan ponovno je stavila bujno poprsje.

- Gledam te - napisala je atraktivna navijačica, a komplimenti ispod fotografije samo su se nizali. Brojni pratitelji složili su se kako Ivana najbolje izgleda bez odjeće. 

- Ljepotice, bolja si i od Soraje - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Ivana se iz najpoznatije hrvatske navijačice na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj prometnula u Instagram zvijezdu s više od 190 tisuće pratitelja. Ovo je ljeto obradovala pratitelje atraktivnim fotografijama s Nives Celzijus (38).

Prijateljice su ovog ljeta nekoliko puta pozirale u badićima, fanovi su ih 'zatrpali' pozitivnim komentarima na društvenoj mreži, a atraktivna navijačica otkrila nam je tajnu 'uspješne fotografije'.

- Pozadina, svjetlost i kadar. Najbolje fotke nastaju neplanski - rekla je Knöll i dodala kako nema posebnih priprema prije poziranja, osim kad je riječ o plaćenim oglasima.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • kresimir77kov 04.10.2020.

    bolja od mame urednikove ...gaduro ocajna

  • 21.09.2020.

    evo jos jedne nevine prostitutke

  • * 21.09.2020.

    bolja od soraje, a ljudi moji pa super kad parirate plastiku koja ne liči na sebe od doba bb, a i sad neku doll koja je neka obična cura koja se reklamira pozirajući polugola, a toliko lijepih žena prirodnih, pa šta o njima ne pišete, jel su sve spale da bace sise i guzicu te mislite da su zgodne, pa jesu da, bome jesu uuh

Komentiraj...
Vidi sve komentare