To je to što me zanima!

Jennifer Aniston su bore s čela 'magično' nestale u kampanji

POMLADILI JE Glumica je zaštitno lice i suvlasnica linije Living Proof. U novoj kampanji proizvoda za njegu kose nestale su joj bore s čela uz pomoć photoshopa
Vidi originalni članak

U novoj kampanji proizvoda za njegu kose Living Proof sitne bore s čela Jennifer Aniston (44) magično su nestale. Glumica je tako postala još jedna u nizu 'žrtava' photoshopa koje su pomlađene u reklamama. Zvijezda serije 'Prijatelji' u srijedu se pred kamerama pojavila u daleko drugačijem izdanju, tijekom poziranja u prvom planu bile su sitne bore na njezinu čelu. Jennifer je prošle godine postala zaštitno lice i suvlasnica linije za njegu kose Living Proof.

- Prije sam bila poznata po dugoj kosi, ali ona nikada nije stajala kako treba. Ušla sam u vlasništvo tvrtke jer mi se dopao uzbudljivi osjećaj da imam mogućnost sudjelovati u kreativnim odlukama i dobivati informacije o tome što se događa iza kulisa - objasnila je glumica zašto se aktivno priključila tvrtki koja proizvodi kozmetičke preparate.

Glumica velik dio zasluga za svoj mladenački izgled može zahvaliti zdravom načinu života i prehrani te redovitim odlascima na jogu. Nedavno je priznala da se jogom rješava stresa i zaključila da ne može zamisliti život bez svakodnevnog vježbanja.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Cokoladica_1 10.05.2013.

    jedna od rijetkih poznatih žena koja je uz sva ta čuda i šminke i dalje ružna

  • kung fu panda 10.05.2013.

    i to je novost strašno

  • 10.05.2013.

    Da, i? Pa ko se danas ne fotošopa? Ko god zna kliknut mišem,zna otvorit photo editor i četkicom izbrisat prištiće i borice;))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare