To je to što me zanima!

Kolinda, Melania i Meg kisnu, a gospoda je pod kišobranima...

Trudna vojvotkinja Meghan brižno je pridržavala kišobran princu Harryju kako ne bi pokisnuo. Dio javnosti oduševio se njezinim činom i komentirao kako su sladak par...
Vidi originalni članak

Vojvotkinja Meghan Markle (37) i princ Harry (34) trenutno su drugi dan na australskoj turneji u gradu Dubbo. Kraljevski par, koji je prekjučer potvrdio da očekuje bebu na proljeće 2019., zatekla je kiša usred Harryjevog govora na otvorenom. Nakon što mu je gradonačelnik Ben Shields ponudio kišobran, princ se nasmijao i rekao 'Sve je u redu, imam svoju suprugu.'

Izjavom je nasmijao sve prisutne, a trudna Meghan mu je brižno pridržavala kišobran kako ne bi pokisnuo. Dio javnosti oduševio se njezinim činom i komentirao kako su sladak par, dok drugi smatraju kako je bivša glumica u 'svojoj uživljenoj ulozi' ne bi li se dodvorila kraljevskoj obitelji. 

Vojvotkinja od Sussexa inače često krši protokol i kraljevska pravila pa nerijetko javno izmjenjuje nježnosti sa suprugom. 

Sličnu zgodu s kišobranom imao je jučer i trenutno najkontroverzniji bračni par. Američki predsjednik Donald Trump (72) čiju je kampanju, između ostalog, obilježila i izjava 'Grab them by the pussy' nema džentlmenske manire, pa ni kad je u pitanju Prva dama, njegova supruga Melania Trump (48). 

Novinari su uhvatili predsjednički par kada je napuštao Bijelu kuću i išao prema helikopteru s kojim idu na Floridu. Imali su samo jedan kišobran, koji je držao Trump. Kada je vidio kamere krenuo je prema novinarima, a Melaniju ostavio na kiši. Ipak, ona je sve podnijela sa smiješkom.

Još je jedna dama prihvatila kisnuti sa smiješkom. Prilikom čestitanja i podjele medalja u srpnju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji počela je padati kiša pa je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (50) istovremeno čestitala Vatrenima i tješila ih te potpuno pokisla zajedno s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom (40). 

Dvojac je stekao simpatije diljem svijeta, posebice Kolinda, a za to je vrijeme predsjednik Ruske Federacije Vladimir Putin (66) stajao ispod kišobrana. 

AUSTRALSKA IDILA Meghan je pokazala trbuščić i dobila prve poklone za bebicu

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • plik 18.10.2018.

    znam za koju me živo boli labud....

  • Mrki Medo 17.10.2018.

    Koliko vidim Harry je više naj.bal od Meghan. Možda mala krivo drži kišobran.

  • crni2012 17.10.2018.

    Aha to je ona slika kad je kolinda ljubila sve sta se kretalo po terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare