To je to što me zanima!

Kolinda objavila fotku u uskoj haljini, pišu joj da je predivna: 'Ti bi trebala predsjedati EU...'

Pozirala je nasmiješeno u prugastoj haljini na vidikovcu. Ovu jednostavnu kombinaciju upotpunila je decentnim nakitom te šminkom
Vidi originalni članak

Bivša predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović (54) objavila je nekoliko fotografija iz njoj najljepšeg grada, Dubrovnika. Najviše pažnje privukla je ona na kojoj pozira u prugastoj haljini. U njoj je istaknula svoju vitku figuru koju, očito, održava pravilnom prehranom, a možda i vježbanjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ništa nije Hrvatska. Zadnje uspomene na ljeto u našoj veličanstvenoj Hrvatskoj. Vrijeme je za povratak na posao - napisala je uz niz fotki iz Dubrovnika.

Pozirala je nasmiješeno u prugastoj haljini na vidikovcu. Ovu jednostavnu kombinaciju upotpunila je decentnim nakitom te laganom šminkom. Pratitelji su joj poručili da je 'predivna izvana, ali i iznutra' te da da bi 'trebala predsjedati Europskom unijom'.

Kolinda ima obožavatelje od Afrike pa sve do Amerike. Ustanovili smo to nedavno čitajući komentare ispod fotografija.

KLAUŠKI O KOLINDI Jednom je već izgubila predsjedničke izbore. Možda bi drugi put manje boljelo...

Zymer Smaili napisao joj je 'Blago Hrvatskoj što te ima'; Freja Faqja piše 'My favorite ❤️', Syed Qasid Jan kratko je napisao -  'So attractive', dok Grigol Nemsadze otvoreno laska 'You are so nice madam'.

- Ljepša od Julije Roberts - napisao joj je Zica Zica ranije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • vilim1234 04.09.2022.

    Ljepota je najvažniji kriterij  

  • Ain Stein_535 03.09.2022.

    To je od jogurta...

  • Micika z beciklom 03.09.2022.

    Kad se već tak pumpa z botoxom mogla je i nos operirati..ili joj se tu precedil botox z obraza 😁 (a možda je od pive 🤭).

Komentiraj...
Vidi sve komentare