To je to što me zanima!

Koncert improvizirane glazbe u Laubi: Nastupa gudački kvartet

Uz koncert, bit će postavljena i koncertna izložba. Vizualni dio projekta uključuje 12 minijatura rađenih tankim crnim flomasterom u A4 formatu koje prikazuju spoj različitih prostornih dimenzija u jednu perspektivu
Vidi originalni članak

U sklopu projekta Improkvart (koncert, izložba i session), u četvrtak 5. 11. (20 sati) u zagrebačkoj Laubi na rasporedu je koncert improvizirane glazbe koju će izvoditi gudački kvartet i ostali muzičari koji se uključe u drugom dijelu večeri.

- Radi se izvedbi zapisanih kompozicija koje su nastale iz improvizacije, improviziranih skladbi djelomično zadanih parametara i potpuno slobodno-improviziranih skladbi, te otvorenog jam sessiona za poglavito gudače, ali i sve ostale zainteresirane. Ovom prilikom bih posebno voljela pozvati kolege gudače koji su pretežito iz klasičnog svijeta, da dođu i sudjeluju, možda je baš sada trenutak da se ohrabre i urone u svijet glazbene slobode izražaja! - napisala je na Facebooku Tena Novak.

A evo tko bi sve trebao nastupiti.

- Neva Begović, Ana Kovačić, Lucija Stanojević, Dora Šimunić, Tena Novak, Adam Webster, Franjo Glušac, Damir Prica Kafka i drugi - stoji u najavi.

PET PJESAMA 4 Asa pripremili mini koncert: Svatko zapjevao iz svog doma

Uz koncert, bit će postavljena i koncertna izložba, tj. scenografija. Vizualni dio projekta uključuje 12 minijatura rađenih tankim crnim flomasterom u A4 formatu koje prikazuju spoj različitih prostornih dimenzija u jednu perspektivu.

'Savijeni prostori' se prikazuju uz svjetlosnu pozadinu i svjetlećim kutijama, zbog koje izgledaju još markantnije i prostornije. One prikazuju nezemaljske prostore i fantastične krajolike kao i bajkovite prizore.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare