Obavijesti

Show

Komentari 3

4 Asa pripremili mini koncert: Svatko zapjevao iz svog doma

4 Asa pripremili mini koncert: Svatko zapjevao iz svog doma
1

Live stream već je probudio zanimanje javnosti, pa momci žele i korak više. Koncerti na otvorenom su dopušteni pa razmišljaju o okupljanju...

Pet pjesama, 20 minuta svirke, snimili su 4 Asa, svaki u svom domu. Rajko Dujmić (65) pjeva „Za dobra stara vremena“, Vlado Kalember (67) „Anu“, Alen Islamović (62)  „Ružica si bila“, Jurica Pađen (65) „Digni me visoko“, a Slavko Pintarić Pišta (64) „Na modrom nebu iznad Zagreba“.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Live stream već je probudio zanimanje javnosti, pa momci žele i korak više. Koncerti na otvorenom su dopušteni pa razmišljaju o okupljanju.

– Odlična je to ideja. Jako bi me to veselilo, ali dok korona ne prođe i ovo će biti dovoljno – rekao je Dujmić.

Ideja za novim svirkama krenula je od Islamovića, koji je ostalima ubacio bubu u uho. Ni Kalember, koji je „Anu“ snimio u svom kućnom studiju nema ništa protiv okupljanja.        

Za dobra stara vremena: Rajko se vraća na scenu s Četiri asa
Za dobra stara vremena: Rajko se vraća na scenu s Četiri asa

– Veselilo bi me to, sve su to naši hitovi, pjesme najvećih bendova ovih prostora – Novih fosila, Srebrnih krila, Bijelog dugmeta i Aerodroma – kaže Kalember. Čim stožer još malo ublaži mjere, 4 Asa penju se na pozornicu, a do tad poslušajte kako zvuče iz kućnih studija.