To je to što me zanima!

Konstrakta će na pozornici u Torinu nositi hrvatski proizvod

Odjevni predmet bez kojeg srpska pjevačica ne može krenuti na put su popularne borosane. Za potrebe nastupa na Eurosongu dopremljen joj je jedan bijeli par
Vidi originalni članak

Predstavnica Srbije na Eurosongu, pjevačica Ana Đurić umjetničkog imena Konstrakta (43), uskoro će, kao i ostali predstavnici, krenuti u Torino, gdje će biti upriličeno ovogodišnje natjecanje. Srpski Telegraf sada je otkrio bez koje stvari Konstrakta sigurno neće krenuti na put, a ona se proizvodi jedino u Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odjevni predmet bez kojeg Konstrakta ne može krenuti na put su popularne borosane. Za potrebe nastupa na Eurosongu dopremljen joj je jedan bijeli par. 

Cipele borosane proizvode se isključivo u Hrvatskoj, a kako bi došla do njih Konstrakta je morala tražiti prijatelje da ih nabave i dostave u Srbiju. Borosane pjevačice bijele su boje te po običaju imaju otvorene prste i petu te nisu platformu. 

Podsjetimo, nedavno je u crvenoj haljini, s lavorom ispred sebe i dva manja stola na kojima su pisanice, srpska pjevačica čestitala sunarodnjacima pravoslavni Uskrs. No, njezina blagdanska poruka je pala u drugi plan. 

slučajnost? Konstraktu napali zbog fotke koju je objavila za Uskrs: 'Uklonite ovo odmah s profila'

Pozirala je ispred dva manja stola u oblika slova Z. Što je izazvalo burne reakcije jer se pod tim slovom se trenutačno u Ukrajini čini veliko zlo. 

Fotografija je objavljena na društvenim mrežama srpske nacionalne televizije, RTS, a mnogi korisnici su te fotografije shvatili kao provokaciju. Pitaju se je li riječ o namjernoj upotrebi slova Z ili se jednostavno nije razmišljalo o konotaciji koju ima ova scenografija.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • blago tebi jesi pametan 28.04.2022.

    Sretno i vama i nama na Eurosongu, tj sretno cijeloj ex Yu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare