To je to što me zanima!

Konstrakta u prosincu stiže u zagrebačku Tvornicu kulture

Konstrakta je 2022. predstavljala Srbiju na Eurosongu, gdje je osvojila peto mjesto hitom "In corpore sano". Osvojila je i nagradu Marcel Bezansson, službeno priznanje Eurosonga koje se dodjeljuje najboljoj umjetničkoj izvedbi
Vidi originalni članak

Konstrakta je prošle godine pjesmom "In corpore sano" osvojila čitavu europsku scenu, a nedavno je predstavila novi singl "Evo, obećavam".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zagrebačka publika imat će priliku uživati u njenim pjesmama 8. prosinca kada zajedno s endom Zemlja gruva stiže u Tvornicu kulture. 

IZNENAĐENA REZULTATIMA Konstrakta je bila dio srpskog žirija na Eurosongu, priznala je za koga je glasala u finalu...

"Evo, obećavam" je singl napisan u formi omnibusa i podijeljen je u tri poglavlja - "Depresivna sam.", "Anksiozan sam". i "Obećaj mi.".

Tri režisera su radila na jednom videu, koji je u samo nekoliko sati izazvao pravo oduševljenje i lavinu reakcija. Pjesma dotiče sva najprisutnija psihička stanja danas - anksioznost i depresiju. Singl će uživo predstaviti i na zagrebačkom koncertu.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u sustavu Entrio.

MLADA GLAZBENICA Pava održala koncert u Tvornici kulture: Gostovali Zdenka Kovačiček, Husar Mlinac i ToMa

Peto mjesto na Eurosongu

Konstrakta je 2022. predstavljala Srbiju na Eurosongu, gdje je osvojila peto mjesto hitom "In corpore sano". Osvojila je i nagradu Marcel Bezansson, službeno priznanje Eurosonga koje se dodjeljuje najboljoj umjetničkoj izvedbi, a za koju su glasali komentatori svake televizijske postaje koja je sudjelovala na Eurosongu. O

Oni koji prije nisu pratili njezin rad, otkrili su da njezin nastup na Eurosongu ima sličan smisao za konceptualni pristup onome njezine sunarodnjakinje i umjetničke inspiracije Marine Abramović, a također smatraju da je Konstraktina autentičnost i kreativnost osvježavajuća i jedinstvena.

Konstrakta je pseudonim Ane Đurić, rođene u Beogradu, bivše arhitektice koja je postala tekstopiskinja, skladateljica i pjevačica. Kao članica hvaljenog benda Zemlja gruva nastupala je na nekim od najvećih glazbenih festivala u regiji te je bila predgrupa Cee Lo Greenu i Nouvelle Vague. Bend je odabran i da otvori posljednji koncert Amy Winehouse u Beogradu 2011. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare