Obavijesti

Show

Komentari 0

Konstrakta u prosincu stiže u zagrebačku Tvornicu kulture

Konstrakta u prosincu stiže u zagrebačku Tvornicu kulture

Konstrakta je 2022. predstavljala Srbiju na Eurosongu, gdje je osvojila peto mjesto hitom "In corpore sano". Osvojila je i nagradu Marcel Bezansson, službeno priznanje Eurosonga koje se dodjeljuje najboljoj umjetničkoj izvedbi

VIDEO

Konstrakta je prošle godine pjesmom "In corpore sano" osvojila čitavu europsku scenu, a nedavno je predstavila novi singl "Evo, obećavam".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Konstrakta oduševila u drugoj večeri: Srpska predstavnica plasirala se u finale Eurosonga VIDEO

Zagrebačka publika imat će priliku uživati u njenim pjesmama 8. prosinca kada zajedno s endom Zemlja gruva stiže u Tvornicu kulture. 

Konstrakta je bila dio srpskog žirija na Eurosongu, priznala je za koga je glasala u finalu...
Konstrakta je bila dio srpskog žirija na Eurosongu, priznala je za koga je glasala u finalu...

"Evo, obećavam" je singl napisan u formi omnibusa i podijeljen je u tri poglavlja - "Depresivna sam.", "Anksiozan sam". i "Obećaj mi.".

Nastup Konstrakte na glavnoj pozornici Exit festivala

Tri režisera su radila na jednom videu, koji je u samo nekoliko sati izazvao pravo oduševljenje i lavinu reakcija. Pjesma dotiče sva najprisutnija psihička stanja danas - anksioznost i depresiju. Singl će uživo predstaviti i na zagrebačkom koncertu.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u sustavu Entrio.

Pava održala koncert u Tvornici kulture: Gostovali Zdenka Kovačiček, Husar Mlinac i ToMa
Pava održala koncert u Tvornici kulture: Gostovali Zdenka Kovačiček,  Husar Mlinac i ToMa

Peto mjesto na Eurosongu

Konstrakta je 2022. predstavljala Srbiju na Eurosongu, gdje je osvojila peto mjesto hitom "In corpore sano". Osvojila je i nagradu Marcel Bezansson, službeno priznanje Eurosonga koje se dodjeljuje najboljoj umjetničkoj izvedbi, a za koju su glasali komentatori svake televizijske postaje koja je sudjelovala na Eurosongu. O

Oni koji prije nisu pratili njezin rad, otkrili su da njezin nastup na Eurosongu ima sličan smisao za konceptualni pristup onome njezine sunarodnjakinje i umjetničke inspiracije Marine Abramović, a također smatraju da je Konstraktina autentičnost i kreativnost osvježavajuća i jedinstvena.

storyeditor/2023-03-02/PXL_IPA_130522_93446606.jpg

Konstrakta je pseudonim Ane Đurić, rođene u Beogradu, bivše arhitektice koja je postala tekstopiskinja, skladateljica i pjevačica. Kao članica hvaljenog benda Zemlja gruva nastupala je na nekim od najvećih glazbenih festivala u regiji te je bila predgrupa Cee Lo Greenu i Nouvelle Vague. Bend je odabran i da otvori posljednji koncert Amy Winehouse u Beogradu 2011. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.